fredag 27. juli 2018

Høyde på dusjbatteri

Er det noen som vet hva standard høyde er for et dusjbatteri ? Mener det ble satt et krav til dette i den nye TEKen. Den om universal utforming. Batteriet skulle i såfall settes i rullestolhøyde, som jeg ikke . Høyde for uttak til dusj: 1- 1cm.

Ofte stilte spørsmål omkring montering og vedlikehold av dusjbatteri. Vanlig høyde ved montering av et dusjbatteri på vegg er mellom 1cm . Høyder i fra OK gulv til OK utstyr i mm. Termostatbatteri 1cc, inkl.


Kan kappes for ønsket høyde. Overkant servant m fra gulv. Sortiment FM Mattsson Garda.

Clivia termostat dusjbatteri -CLIVNTB. White termostat dusjbatteri. Lengde utløpsrør 1mm. Leveres komplett med: stk.


Har du lav takhøyde, kan du få enkelte Flow-modeller i ekstra lav høyde 1cm. Til og med de enkle smådelene er av høyeste klasse. Dusjnisje, Dusjbatteri , Dusjgarnityr, Takdusj, Blandebatteri, Servantbatteri.


Her finner dere de mest kjent armaturprodusenter som alle er kjent for sin høye kvalitet og sitt fantastiske utvalg! Sjekk ut de forskjellige typer design,. Takdusj med termostatstyrt dusjbatteri og hånddusj.


Velg mellom sorte eller hvite detaljer på hendel og tut. MIX ROUND DUSJBATTERI 150CC KROM. Bruttovekt (kg):, 5 . Grohe vitalio start 1dusjsystem inkl. Montering av dusjbatteri.


Kommer i krom og antikk.

Dusjsett i kvadratisk design. Teleskopisk justerbar høyde. Fast takdusj med hånddusj på glider. Neste: Hva var vanlig høyde på et dusjbatteri for år siden, og hva er vanlig i dag?


Dobbel dusjkurv fra Duschy med bøylekroker for oppheng på dusjbatteri. Utstyrt med to kurver og såpehylle. CC rør til kropp (mm ):, 85. Produktfamilie: Shower mixers.


Emballasjens høyde (m):, 08.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.