fredag 27. juli 2018

Coop amfi madla

Vi har stort utvalg av friske grønnsaker og frukt. Mange av våre varer kommer fra lokale leverandører. Brød og kaker produserer vi i vårt eget bakeri.


Vi er best i landet når det gjelder Mat UTEN-produkter. Syvdagersbutikken MH Express inngår i Madla Handelslag som søndagsbutikk.

Som de andre butikkene i Madla Handelslag får medlemmer kjøpeutbytte på alle kjøp her. Expressen har serviceinnstilte ansatte som tilbyr deg samme priser på varene, uansett hvilken dag du handler. Samvirkelagstilhørighet: Madla Handelslag Sa. Mega er den største delen av Madla Handelslag. Som medlem får du kjøpeutbytte hos oss.


Vi er også en av Norges største supermarke med en forventet omsetning på over 3millioner kroner eks. Følg linken nederst i menyen til venstre for å se vårt utvalg og legge inn din bestilling.

Handelslaget, også mye omtalt som handlå, har vært en del av nærmiljøet på . Madla Bakeri er Madla Handelslag sitt bakervareutsalg. Du finner utsalget like ved inngangen til Mega på Amfi Madla. Vi har åpent dager i uka og her jobber kjekke medarbeidere som gjør alt for at du skal bli fornøyd. Coop mega, et hav av fristelser!


See photos from visitors about groceries. Probably the best choice of foods in SVG. LL Holding AS er engasjert i eiendoms- og kjøpesenterbransjen, med hovedkontor i Amfi Surnadal.


LL Drift AS, Surnadal NAV. Hver dag står over 2engasjerte medarbeidere klare for å gi kundene våre en unik butikkopplevelse. Service, kvalitet og et bredt vareutvalg er en selvfølge hos. Vi er en liten nærbutikk på Madlasandnes. Ser du etter ◴ åpningstidene til Life?


Senteret er kjent for å være luftig og flott med en bra butikkmiks for kvinner og familier. AMFI Madla er Stavangers største kjøpesenter med over butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.