fredag 29. juni 2018

Tømming av utedo

Arnkværn Miljø og Renovasjon kan komme med sugebil og tømme utedoer og mulldoer i Brumundkampen-området. Er det noen andre som fremdeles bruker utedo? Alexander Nilsson må til pers og tømme utedoen etter år.

Det blir litt av en utfordring for en av Norges sterkeste menn. Utedass, utedo eller privét er en do som er plassert i en egen bygning eller i et. Noen svært få brukere er misfornøyde mht.


Prisen for et utedo vil variere, alt etter hvor kravstor du er.

Utedoen i Landsbyen er et praktisk og et nødvendig onde. De fleste av oss har vannklosett hjemme, men noen sverger fremdels til utedoen. Nå vil ikke kommunens driftpersonell mer.


På steder som Bestum, Ekeberg og Tryvann finnes det utedoer som tømmes ukentlig. Noen timer hver mandag til torsdag kjører Hans rundt i . Utedo, forbrenningsdo eller vakumsdo, hvilken variant du bør bestemme deg for. En bøtte krever jevnlig tømming, noe som i seg selv kan være en ubehagelig . Avhengig av hvilken type hyttedo du har valgt kan en del av våronna være å tømme utedoen. Dette kommer selvfølgelig også an på hvor .

Utedo, biotoalett, forbrenningstoalett eller vannklosett? Vi stiller stadig større krav til fritidsboligene våre. Der det å bære vann, hogge ve fyre i peisen og tømme utedo før var synonymt med ferie og . Alle klosetter må tømmes for kompost en gang i mellom.


I situasjoner hvor utedo, forbrenningstoaletter eller biologiske toaletter er til sjenanse,. Tømming av tett tank skal inngå i kommunens tømmeordning. Anlegget må klargjøres for tømming, og lokket skal være synlig.


Hvordan får jeg varsel om tømming, og hva må jeg gjøre før tømmebilen kommer? Jeg har utedo, må jeg likevel betale slamtømmegebyret? Kan det være farlig å bruke innholdet av utedo bøtta. I kald kompost og bruke den i potetåkerern til på våren.


Tangen hyttefelt i Aurskog Hølan km fra Bjørkelangen. Utedo: Er som hovedregel akseptert ved spredt bebyggelse. Tømming av tett tank skal inngå i kommunens tømmeordning, jf.


Oppgitt pris er per tømming, se gebyrregulativet for normal tømmefrekvens. FORSLAG: Styret bes undersøke med Ringsaker kommune og med Br. Nå har vi vanlig utedo, og det er vel ikke helt up-to-date lenger. Vi har bygget en utedo, og det viser seg at hullet vi har gravd fyller seg med vann. MYE hyggeligere jobb med tømming og stell av toalettløsningen.


Selv kommer vi til å fortsette å ha en god gammeldags utedo og inne. Det er kommunal tømming av mindre avløpsanlegg i Løten kommune. Tømmingen foretas av ekstern renovatør, og er for tiden Arnkværn miljø og renovasjon AS.


AS Bærum Septik og Transportforretning Org.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.