fredag 1. juni 2018

Isola takrenne montering

På godværsdager er det enkelt å være takrenne i Norge, men når regn, blåst, snø og is legger bredsiden. Bruk galvaniserte skruer x mm. Strekk en snor med fall på mm pr. Monter første rennekrok.


Isola Ståltakrenne har en ubetydelig utvidelse sammen- lignet med takrenner av andre materialer. Dette gjør takrennen spesielt velegnet for et tøft norsk klima med mye skiftende vær.

Et gjør- det-selv produkt. Denne artikkelen er delt i tre deler og er laget i samarbeid med takrenneleverandøren Lindab. Disse delene har rennestropper, som fester takrennen og gir press mot pakningssystemet.


Stål er et materiale som egner . Alle takrenne - delene med gummipakninger har merker som anviser hvor takrennen skal monteres. Dermed gis plass for bevegelser ved temperatursvingninger. Grimstad Garasjene viser deg hvordan du monterer takrenne og nedløpsrør på din garasje.


Isola Kobbertakrenne er et komplett takrennesystem til bygninger med skrå tak.

Spesielt viktig er det at vannet ledes bort fra huset når det treffer bakken, slik at ikke fasaden utsettes for konstant sprut i våte perioder. I Norge er det ikke bare belastninger fra vann på takrennene. Like viktig er det at rennene kan motstå det store presset som kommer fra snø og is.


Icopal takrenner leveres med solide kroker i flere vaianter. Takrenner lages av forskjellige materialer, men . Icopal Ståltakrenne monterer du enkelt, uten bruk av spesialverktøy. Se egen monteringsanvisning.


Trerenner som lekker, kan fôres med en løs takrenne , men kapasiteten blir mindre. Hvis fallet på rennen mangler eller er svakt, kan du montere et nedløp til på motsatt side, flytte eksisterende endenedløp til midten av rennen eller lage et nedløp til. I noen tilfeller kan eksisterende renne og rennekroker tas ned og monteres. For montering av nedløp til vegg. Les mer om Isola nedløpsklamme svart.


Tilgjengelighet på nettlager. Produktet er tilgjengelig i butikker. Isola takrennesystemer gjør-det-selv produkt er spesialdesignet for enkel og rask montering.


Dette kan du gjøre selv uten spesialverktøy. Legges rett på solid tretak eller gammelt underlag av takbelegg eller shingel. Kraftige klebefelter - Gir sikker tetting og et stormsikkert tak.

Produseres i prelakkert zinkbelagt stål for økt stabilitet,. Isola Selvbygger OVERLAG SELVBYGGER 7M SORT ISO. Se fullstendig vareinformasjon. Antall LEGG I HUSKELISTE.


Komplette systemer i ulike materialkvaliteter ZINK, KOBBER, STÅL OG PVC.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.