torsdag 28. juni 2018

Garderobeskap dører

PAX garderober kommer i flere høyder, bredder og utførelser. Velg mellom dører på hengsler eller skyvedører. GarderobeBufretLignendeEt skyvedørsskap fra HTH er en praktisk og funksjonell løsning som passer godt i alle husets rom.

Skyvedører går nemlig sideveis og ikke ut i rommet, slik at du . Nytt garderobesortiment fra Kvik Bestill allerede nå og få det levert fra 1. Se sortimentet vårt i din lokale Kvik-butikk fra 1. JYSK har et stort utvalg av garderobeskap til lave priser – skap i forskjellige.

En original skyvedørsfront fra Langlo har kvaliteter som gjør at de varer - lenge! Vi ba om pris på den billigste løsningen med hvite dører. Det er fullt mulig å få et standard garderobeskap på en meter for under 1. Da Garderobeskap kan monteres stor eller lite, og det blir mer garderobe plass.


I motsetning til tradisjonelle dører, vil disse åpne skyvedørene ta lite plass og . Dører til kjøkken-, bade- og garderobeskap. Løse dører og skuffefronter leveres uten hengsler og diverse beslag.

Abonner på Garderobe-Mannens nyhetsbrev – bli inspirert av produkter og kampanjer. Vi har nå 1Garderobeskap dører fra Finn. Høyde: 18Dybde: 61cm Leveres i standard lys grå farge med sokkel, hylle og klesstang med to ankerkroker. Garderobeskap i elegant design med buede dører som passer perfekt på kontoret, ientrén, garderoben eller i venterommet.


Vi leverer garderobeskap i alle størrelser og former. Selvlukkende dører uten bruk av fjærer sikrer en ryddig garderobe, samt en sikker . Et parti med garderobeskap i begrenset antall til en utrolig gunstig pris. Skapet er i hvit folie og har to skyvedører i lys ask farget folie.


Helsveiset solid kvalitet med mange tilpasningsmuligheter. Standard blå eller rød dører, andre farger på . Mål: 2cm maxhøyde cm bredde cm dybde Prisen er pr stk eks mva.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.