torsdag 28. juni 2018

Baby shower inspirasjon

Vi håper på å kunne gi inspirasjon gjennom vår DIY (gjør det selv) side til pynt, bordkort, serviettbretting og andre ting som hører med til en baby shower. Vi har galleri til inspirasjon, her finner man alt fra kaker til dekorasjon. Vi gir deg tips for å lage en gøyal babyshower. Eller man kan bruke målebånd som er laget spesielt for babyshowers. Inspirasjon, Babyshower leker, Rosa, Blå.


Men nå over til et eksempel på Babyshower mini Cakes. Håper dere fikk inspirasjon til å lage egen variant til enten dåp, babyshower eller .

Tidligere i dag satt jeg sammen en ganske stor inspirasjoncollage for den som planlegger babyshower. Dette er jo enormt i USA, og det er vel .

En babyshower når du venter barn er en amerikansk tradisjon som også har blitt. Her har vi noen tips på ulike ting som du kan gjøre for en babyshower! Babyshower begynner visst å bli litt populært i Norge også.


Når jeg laget begge de to kakene her så fant jeg inspirasjon på . Du finner også oppskriften ved å klikke på inspirasjon øverst på siden og så ved å klikke på Sy, strikk hekle i venstre marg. Denne bleiekaken er inspirert av hvilken gave det er å få et barn, himmelen og engler. Vi ville åpne Norges første baby shower pop up butikk!


Babyshower er en perfekt anledning for å samle nære og kjære en siste. Babyshower kaker du ikke vil ha på kakebordet. I min søk etter bursdagskaker og inspirasjon til den kommende fireåringen har . Såpeboble beholdere til bryllup - inspirasjon mars 2 2016. Vi er ikke så fan av baby shower, egentlig. UTRADISJONELT: - Vi hentet inspirasjon fra vår venn og Instagram.


Inspirasjon til bursdag, baby shower og fest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.