mandag 21. mai 2018

Vedlikeholdsfrie vinduer

Pvc- vinduer , også kjent som plastvinduer, har en rekke fordeler. Sammenligner man et pvc- vindu med vinduer av tre, er plastvinduer så og si vedlikeholdsfrie. De skal med andre ord hverken males eller oljes med jevne mellomrom, i motsetning til trevinduer.


De mener markedsføringen er feilaktig. Det er kun en norsk vindusprodusent som produserer slike vinduer. Flere andre importerer dem.

Raskt, enkelt og billig. Har du et ønske om å skifte ut vinduene dine? Da bør du vurdere å sette inn PVC vinduer. Et PVC vindu er vedlikeholdsfritt og gir god isolasjon.


Byggmax har flere varianter. Monter PVC vinduer av høy kvalitet selvPVC vinduer er en god investering. Giljes vinduer , skyvedører og balkongdører kan leveres med aluminiumsbekledning.


Det beskytter vinduet mot utvendig slitasje og gjør vinduet så godt som vedlikeholdsfritt.

Dersom du er på jakt etter nærmest vedlikeholdsfrie vinduer til hus eller garasje, kan det lønne seg å titte på våre billige PVC-vinduer her på bygghjemme. Pvc -vinduer er nemlig moderne og nærmest vedlikeholdsfrie vinduer laget i vinyl, og du trenger verken male eller skrape dem på grunn av tidens tann. Vi vurderer å oppgradere til vedlikeholdsfrie vinduer (med aluminiumsbelegg på utsiden).


Vi har hørt at det er cirka dyrere, men vi vet ikke ennå hva det betyr i kroner og ører. Hva slags vedlikehold krever vanlige vinduer i tre? Oppdag Norges beste vindu – bedre får du ikke!


Finn dine nye vinduer og se våre lave priser. Les mer om plastvinduer. Vi tilbyr vinduer med toppsving, 2-veis innadslående (TiltTurn), sidehengslet, bunnhengslet osv. Ytterdører, terrassedører, foldedører, skyvedører i alle tilgjengelige dimensjoner.


PVC- vinduer og dører i stort utvalg. Alt fås med farge om ønskelig. Vi er offisielle salgsforhandler DRUTEX S. A en av Europas største produsent av vinduer og dører.


Flotte vedlikeholdsfrie vinduer i topp kvalitet. Kort leveringstid - max uker. Vi leverer alle mål, alle typer glass og sprosser i mange varianter og farger.


Alle vinduer og dører produseres etter de strengeste kvalitetskrav.

Håndverkerne har gode råd når du skal arbeide med vinduer , både når du monterer og renoverer slik at det blir litt enklere neste gang du fikser vindue. Har planer om å bytte ut vinduene i boligen, men er usikker på om man bør gå for pvc (plast) eller aluminium. Har lest litt om dette, og blir ikke stort klokere.


Noen anbefaler pvc, andre alu. Har noen erfaringer med bytte av vinduer og valg av materiale setter jeg pris på noen synspunkter og argumenter! Vedlikeholdsfrie vinduer og dører til bolighus. Komplett leveranse av vedlikeholdsfrie dører og vinduer til kunde på Mære. De fleste av oss er flinke til å beise eller male huset, men når det gjelder vinduer og balkongdører stiller det seg annerledes.


Små flater gjør det til en pirkejobb mange gruer seg til. Hva om du kunne sluppet vedlikeholdet for all fremtid? Hvis du har trevinduer du ikke tar godt vare på, kan vårt barske klima med.


De fleste bygårder, eneboliger og hytter er fint utformet med tradisjonelle, sidehengslede eller topp- hengslede vinduer. Med våre vedlikeholdsfrie vinduer kan du beholde det opprinnelige utseende uten å gi avkall på moderne funksjonalitet. Uldal Smart-vinduer og dører kan tilpasses husets form. Bilde mangler Lurer du på om PVC er det beste valget for deg?


Endring av klimaet og energisparing oppfordrer oss til å tenke på en effektiv energianvendelse. Ifølge ekspertene koster det å varme opp luften, men ikke boligen sin, betydelige summer. Vinduene kan tilbys med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.