fredag 11. mai 2018

Unik baderom

UNIK - Bergens mest kompelette leverandør innen ba kjøkken og sanitær – for private, for borettslag og sameie, for bedrifter og for entreprenører og utbyggere . Badet og kjøkkenet er så mye mer enn et rom. Vi starter og avslutten hver dag på badet, og kjøkkenet skaper velvære ved bruk.

For å hjelpe deg å velge bad- og kjøkkenløsning og gjøre ting enklest mulig for deg, har vi en rådgiver i hver butikk. Denne kan du gjøre avtale med på forhånd. Unik er en del av Rørleggeriet AS og består av velrenomerte fagbutikker innen ba kjøkken og flis. Grevsta Kaliber, Sotra Rør Sanitær, Unik VVS, Tevas, Rørhab Bergen, AOG Bygg, Åge J.

Bademiljø består av 1rørleggerbedrifter og butikker over hele landet. Her finner du både fagfolk, spennende produktnyheter og gode tilbud. Alterna tilbyr hele spekteret av synlige baderomsprodukter, og gir deg mange alternativer å velge mellom. Du finner både klassiske og tradisjonelle . Deltar i våre kampanjer; Tilbyr et bredt sortiment; Tilbyr å tegne baderom.


Baderom-møbler - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Unik VVS butikker er et selskap i Anders O. Kjedens butikker fremstår i dag som velrenomerte fagbutikker innen ba kjøkken og flis. Alt innen baderoDusj, toalett, møbler, dusjhjørner, servanter m. Et godt sted å begynne for å skape et unikt baderom, er å velge din stil på et badekar. Maren Teige er meget fornøyd med sitt nye bad fra Unik.


Hun syntes det ikke var noe stress i det hele tatt å renovere et stort ba og var glad for at hun kun måtte . Sammenlign tilbud på Unik baderom i kategorien Baderomsinnredning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av . Unikt utvalg av fliser til din kjøkkenbenk! Modena Flisgiganten har års erfaring med bad og fliser og norges beste baderomsdesignere på laget. Ingen Camping har maken: Koselig småbarnsavdeling baderoLunt og koselig med varmekabler, fliser og badebaljer omgitt av dyr du neppe har sett andre . GROHE Light - Unike Teknologier - TIL DITT BADEROM. Unik tilbyr et bredt spekter av produkter innen kategoriene; tøyvask, rengjøring, papir, borddekning og oppbevaring.


Instagram media by eidehuset - ♡ Close up på hovedbadet ♡ me stor gledar oss til dusjveggane og badekaret kjem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.