tirsdag 22. mai 2018

Svarte lister

Her kommer svartelistene under hver kategori etter hvert, slik at våre lesere kan fritt benytte seg av våre vurderinger til eget bruk. En svarteliste er en liste over for eksempel personer, bedrifter, bøker, arter eller gjenstander som skal utelukkes fra visse privilegier, rettigheter, anerkjennelse . Hagelupin (Lupinus polyphyllus), sandlupin (Lupinus nootkatensis) og jærlupin (Lupinus perennis) er alle vurdert til svært høy risiko (SE).

USA svartelister russisk polititopp og agenter. Ytterligere fem russere har havnet på USAs sanksjonsliste, deriblant en nær alliert av president . Skånlands artikkel: Jeg vet hvordan listene kan forsvinne! Listene har vert til behandling i datatilsynet og personvernnemnden og er altså .

Regjeringen varsler en tøffere holdning mot selskaper som bryter Oljefondets etiske regler. Oljefondet svartelister amerikansk energigigant. Oljefondet har besluttet å utelukke det amerikanske energiselskapet Duke Energy og tre . USA svartelister en av Putins mektigste allierte. Ytterligere fem russere på USAs sanksjonsliste.


Washington (NTB-AFP): USA innfører sanksjoner mot flere enkeltpersoner, blant andre Syrias olje- og finansministre og ledelsen i en russisk . Oljefondet svartelister oljeselskap i okkuperte Vest-Sahara. Det irske oljeselskapet San Leon Energy er kastet ut av Oljefondet som følge . Panel brannmuren svartelister automatisk både FTP og kontrollpanelet når du på mindre enn fem minutter utfører fem mislykkede forsøk på å logge inn.

Oljefondet svartelister to vestlige oljeselskaper. Norges Bank utelukker Cairn Energy og Kosmos Energy fra Oljefondet, etter råd fra Etikkrådet. Oljefondet har besluttet å utelukke det amerikanske energiselskapet Duke Energy og tre datterselskaper på grunn av uakseptable . Egen svarteliste av ord skal redusere faren for at bildekommentarene brukes til hets eller søppelmeldinger. Guide for hvordan du svartelister (blacklist) avsendere.


Dersom du ønsker å svarteliste (blackliste) en epost adresse eller hele avsender . Donald Trump har trukket storavisen Washington Posts presseakkreditering til sine valgkamparrangementer. Problemet er at dei svarte listene framme og bak ikkje er svarte, men grå, ser ut som dei har bleiknet i sola liksom. Svarte- og hvitelister lister opp epostadresser eller domenenavn som eksplisitt får/ikke får sende deg epost.


Mangler stk ellers skal det være komplett. Hevder Putin svartelister EU-politikere. UT MED DERE: Russian President Vladimir Putin gestikulerte under en tale på. Selskaper i bosettinger havner på svarteliste, men mange har flyttet allerede viser ny rapport fra Gush Shalom.


Innsamlingskontrollen advarer mot useriøse organisasjoner. Nå kommer listen over de du bør passe deg for. Leger og annet helsepersonell blir hengt ut på Internett med fullt navn. Noen som veit hvor jeg får tak i den svarte lista som er borte på bildet?


Har dere noen forslag til hvordan jeg skal få de listene, speila og bak og . Hotellene mener de gjør det de kan for å nekte sexsalg fra . Hoteller lager svartelister for å jage prostituerte på dør. Samarbeidet med politiet kan være ulovlig. Totalt teller svartelisten nå 2flyselskaper i lan melder EU.


Ni selskaper fra Kasakhstan er fjernet fra verstinglista, mens . Men jeg har problemet med at det er chrom dør lister noe jeg ikke synes. Du kan kjøpe svarte lister, vis du tenker på på utsiden rundt vinduer, . Juks på liste:/b Studenter som ikke følger spillereglene Juks på liste: Studenter som ikke følger spillereglene, vil få det tøffere med et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.