fredag 11. mai 2018

Skifer uteplass

Denne skiferen fra Hellas er svært har men samtidig lett å bearbeide. Den kan skjæres til i kantene, men det går også fint å klippe den til med en skifersaks eller kulehammer. Det gjør den velegnet som bruddskifer der en ønsker et naturlig . Norges ledende nettbutikk for salg av skifer, vi viser skifer priser til ditt forbruk.


Skifer trinn Brukes til trinn, avdekning mm. Handle skifer til lav pris hjemmefra.

En uteplass kan være så mangt, vi ser på mulighetene. Den enkleste uteplassen får du ved å sette alt rett på plenen. Om det er spesielt praktisk er en helt annen sak. Hvis du skal ha skifer , dekorstein eller fliser på topp får du en eksklusiv, stilig og nærmest vedlikeholdsfri løsning. Sammenliknet med tregulv er det dessuten mye lettere å lage myke former, som bued.


Nå kan du fornye terrassen eller uteplassen med fliser, uten å bruke lim eller fug. Denne jobben gjør du enkelt selv i løpet av et par timer. Omfattende guide som viser deg hvordan du legger ulike typer stein på uteplassen.

Min mor fikk lagt ottaskifer type pillaguri 2. Ellers fikk min far bruddskifer til 2pr msom han la i sand. Da har jeg startet med prosjekt uteplass hvor terassen skal utvides og terassebord skal byttes ut med skifer og nedfelte nedfelte spotter. Innerst ved terassedøren viste det seg at det allerede var støpt betong under, noe som skapte problemer. Jeg måtte derfor senke rammeverket noen centimeter slik at jeg . På Nesøya, noen mil sør for Oslo, har et samboerpar realisert drømmen om en lettstelt uteplass med skifergulv.


Terrassen som ligger helt nede ved vannkanten er nå blitt et yndet uterom. Tidligere var den private sonen nær sjøen utemmet og lite komfortabel i bruk og langt unna det stilrene preget . I tillegg til nettbutikken, har Systemblokk to fysiske utsalgssteder, ett i Notodden og ett i Bø i Telemark. I begge butikkene selger vi i tillegg til våre egne varer, også et utvalg kvalitetsvarer fra andre produsenter.


Om du har jord på stedet hvor du skal bygge uteplassen, så fjerner du dette lett med en minigraver, evnt bare en spade (avhengig av størrelsen). Du kan alltid tilpasse skifer med en steinsaks, så hellen får nøyaktig det formen du vil. På en gammel plass er det ingenting som slår et ekte skifergulv som underlag for uteplassen - og den gode kaffekoppen i sola. Mette Stensholt Schau. Uteplass med skifer og støttemur.


Bærum Håndverkersenter. Ansvarsrett_logo_rgb_stor.

Naturstein som skifer og granitt er det naturlige valget når en uteplass skal fornyes. Sigvartsen Steinindustri har 1års erfaring innen stein. Fantastisk kampanje på norsk bruddskifer fra Li. Store fine flak på pallene.


This Pin was discovered by Christine Spjeldnæs Hem. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vi utførerer og vi legger alt i skifer og naturstein, gjerne på støpt såle og med fast fug mellom skiferhellene eller på løst underlag hvor gress kan fungere som fug for at det skal gå .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.