fredag 4. mai 2018

Sikkerhetsfilm vindu

Ved naturkatastrofer er det viktig at bygninger er sikret. Vinduer er ofte det svakeste leddet og knust glass kan skade mennesker og inventar. Samtlige sikkerhetsfilmer har godkjente EU tester. Beskytter mot innbrudd og . Store vinduer blir mer vanlig i kontorlandskap og i industrien.


Det gir mye naturlig lys og en følelse av større plass.

Sikring med 3M sikkerhetsfilm vil gi et tryggere . Folien er ripefast og er med lysgjennomgang. Vi har også lagt ut en kort . Tilbudet gjelder i en begrenset periode, se våre hjemmesider for mer. Filmen gir også UV- beskyttelse. Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming i dine vinduer.


Ecliptic leverer også sikkerhetsfilm for bil. Hvis vinduer skulle bli knust, holdes splintene på .

Sikkerhetsfilm brukes f. Se casino online norge før du reiser. Har du noensinne opplevd å komme hjem til knuste vinduer , eller kontorlokaler, og noen har vært inne og tømt for . Alle typer solfilm og sikkerhetsfilm reduserer UV stråling fra solen med. Denne sikkerhetsfilmen er også innbruddshemmende. Brukes til å holde glass isammen dersom et vindu blir knust. M Prestige Solavskjermingsfilm med sikkerhetsfilm uten speiling på.


Glassfasader, vinduer , dører, glasstak, helglassvegger, solskjerming,. Har du vinduer eller glassflater du ønsker å beskytte? Hva er sikkerhetslaminert glass? Vanlig plant glass kan lamineres med sikkerhetsfilm på en eller to sider.


Den store fordelen med sikkerhetslaminering er at det . Bakgrunnen for testen er å vise at sikkerhetsfilmen gir beskyttelse mot farlige,. Var tenkt å bytte vinduet til neste år til ett med mindre varmetap, men. Jeg arbeider så å si daglig med solfilm og sikkerhetsfilm på vinduer , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.