fredag 25. mai 2018

Royal terrassebord

Alvdal Royal terrassebord er spesialbehandlet i en kombinert olje- og tørkeprosess. Trelasten behandles i en trykktank fylt med varm linolje. Under trykk og sirkulasjon presses linoljen inn i treverket.


Oljen bidrar til å tette overflaten og dermed øker dimensjonsstabiliteten. Fordi vannet hindres fra å komme ut eller inn, blir .

Reduserer vedlikeholdskostnader. Bruksområder: Utvendig kledning, terrassebord , utvendig takbor . Er du ekstra kreativ kan du også kombinere og lage egne . Se eksempel i vårt fotogalleri. Du trenger ikke å behandle terrassegulv som er royalimpregnert, men fargen vil blekne og kan friskes opp med egnet royal olje. Royalimpregnerte terrassebord gir et stabilt terrassegulv med minimal svelling og krymping.


Marnar Bruk Royal er verdens eldste produsent av royalimpregnert trevirke.

Slik bygger du din egen terrasse. Her er guiden til alt du må tenke på når du skal bygge terrasse! Xtreme kompositt terrassebord acron. Sanctuary kompositt terrassebord earl grey. Royal Brun Duo terrassebord har en rillet og en glatt høvlet overflate.


Den benyttes i hovedsak som. Terrassebordene har avrundede hjørner. Har du planer om å bygge ny terrasse i sommer? Jeg skal ha bord på 28x1mm. I så fall kan du spare både tid og penger på å velge kvalitet framfor billigste sort.


Mitt inntrykk er at folk er travle, og vil bruke så lite tid som mulig på vedlikehold. Stadig flere ønsker seg en terrasse de ikke trenger å gjøre noe me men som likevel holder seg fin i mange år, . De kommer i to farger - sæter-aktig brunt og moderne, tidløst grått - og finnes i fem ulike vendbare dimensjoner. Husk at Møre Royal Duo kan brukes på begge sider, mens MøreRoyal Uno kan kun brukes med riller som framside.


Vi har selv bygget en blomsterkasse av dette førstesorterte trevirke som er . AlvdalRoyal 28X1TERRASSEBORD ROYAL GR.

FURU 28X1TERRASSEBORD ALVDAL ROYAL FJELLGRÅ. Royal er ekte norsk furu som først har blitt tørket, så vakuumkokt i olje, og til slutt tilsatt fargepigment. Royal har fine farger som passer godt inn i norsk natur. Denne behandlingen gjør at terrassebord fra Royal krever vesentlig mindre vedlikehold enn CU-impregnert furu, som bør oljes eller beises to ganger hvert år , forklarer . Kan brukes på begge sider, og i kombinasjon for å lage mønster.


Furu 28X0Royal Grå Ter Uno Rg. Ingen råtedannelse, lang levetid og garanti på 50år, formstabil, mindre sprekk og flising. Finnes også i grå farge til 3pr.


UV-stråler, noe som medfører gradvis bleking av pigmentet. Ved etterfylling av olje, anbefales Royal Extra treolje, som leveres i klar eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.