torsdag 3. mai 2018

Pos løsning

Denne løsningen passer for deg som ønsker et stabilt. Complete POS er en helhetlig butikkdata-, ordre-, lager-, . Vår POS og mobile løsninger gjør at du kan være der kundene er. Vi tilbyr også selvskanning og selvutsjekk.


La oss vise deg hvordan du kan skape mersalg. Gi kundene dine den beste kjøperopplevelsen ved å velge den optimale kasse- eller POS - løsningen.

Løsninger - Bli inspirert her. Markedet for POS - løsninger er stort og endrer seg raskt, og det er ikke lett å få oversikt. I denne artikkelen ser vi derfor nærmere på to ulike . Der er nogle helt basale ting, som enhver POS - løsning bør indeholde for at kunne understøtte din forretning bedst muligt. Omni channel POS system med en verden af integrationer til Navision, C E- Conomic, webshops, MobilePay, Swipp og loyalitets system. Oversikt over alle HP POS - løsninger som er tilgjengelig for kjøp.


Inkluderer lenker for å sammenlikne produkter, finne mer informasjon om en bestemt modell. OnlinePOS All-in-One er en elegant og plassbesparende POS løsning , siden skriveren er integrert i modulen.

På grunn av den kompakte designen, er denne . Enten du trenger bare ett kassesystem eller dere er en kjede med behov for flere løsninger til flere butikker, kan vi hjelpe – uansett hvor dere er. Point of Sale - Kasseløsning. Selg varer i alle kanaler med 24Nettbutikk og Front Systems. Har du fysisk butikk og ønsker å utvide med nettbutikk, har vi den beste løsning for deg! OnlinePOS POS system for detaljhandel er utviklet i samarbeid med flere store.


Våre løsninger ivaretar samtlige krav i den nye kasseloven – slik at du som kunde skal kunne ha fokus på din bedrift og at lov og regelverk er ivaretatt. En fleksibel POS - løsning for arrangører. Selg billetter og varer til dine arrangementer fra fysisk utsalgssted med en løsning som er skreddersydd for formålet. Gladius touchskjerm inkl PC. Dette er en kompakt PC-kasse i lekkert design som inneholder alle de tilkoblinger du trenger til et kassepunkt.


Magento med deres POS system? ERP konsulenter med dybdekunnskapen til å hjelpe dere å lage best mulig løsning. Komplett løsning for kasse- og betalingssystemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.