mandag 14. mai 2018

Porsgrund dusjkabinett

Skal du pusse opp på badet? Med de inspirerende produktene fra Porsgrund kan innrede baderommet uansett størrelse og personlig smak. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Bredde 90cm, Dybde 90cm.

Dusjkabinett fra Porsgrund. RIMELIGSTE MODELL (vår pris): kr. VEILEDENDE PRIS (fra) Kr. Se hvor enkelt det er å montere det nye Showerama 8-dusjkabinettet fra Porsgrund i vår monteringsvideo.


Komplett dusjkabinett 900x9mm. Hvite profiler og klart glass. Leveres komplett med termostatbatteri, hånddusj, toppdusj og integrerte .

TILBUD PÅ SHOWERAMA DUSJKABINETTER! Flere farger og størrelser. Bestill i vår nettbutikk. Rask levering i hele Norge! Badnor - kvalitet til . Kabinettet er montert i henhold til instruks.


Tilgjengelig med andre farger på frontpanel og dusjsøyle i tillegg til . Pentagonalt dusjkabinett med hvite profiler. Porsgrund Showerama 8-dusjkabinett 90×klart glass og hvite profiler. Porsgrund gjør det mulig å skape et inspirerende, trygt og personlig baderom med smarte og fleksible løsninger basert på moderne, nordisk design.


Firkantet dusjkabinett med aluminiumsprofiler. Leveres med termostatkran, dusjgarnityr, toppdusj og integrerte hyller. Med sine mange praktiske kvalitetsdetaljer og elegant design fremstår dusjkabinettet som et møbel på badet.


Tetningslist for dør, lang, Porsgrund. Dørtetningslist for Showerama 6-og 6-3.

Dusjsett komplett til 7- Porsgrund. Kjøp Porsgrund hos bad. Bredt utvalg, gode priser og rask. Med hvite profiler og klart glass.


En dusj fra Porsgrund Bad er et møbel og en investering som skal være til nytte og glede i mange år. Den skal holde seg like funksjonell og flott i lang tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.