fredag 18. mai 2018

Oppussing av trapp inne

Fornyelsen av trappen tok ca dager. Pusse opp trapp er noe du kan utføre selv, men det tar tid. Snø ute kan fort bety snø inne. Men mye kan gjøres med en gammel trapp.


Derfor kan oppussing av den gamle trappa. Her får du tipsene du trenger.

En trapp er mer enn en praktisk konstruksjon − det er et viktig møbel. Her har vi samlet saker om hvordan du kan pusse opp og fornye trappen ! Trappen er en viktig del av interiøret. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell. Nemlig hjørnelist til flis. I dette huset skal vi male trappen.


Male trappen er ikke så vanskelig og tidskrevende som du tror. Innendørs Maling Trapp.

Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt. La ditt neste oppussingsprosjekt bli en opptur. HULLETE TRAPPEVEGGER: Emmental Stairs er trapp , romdeler og . Noen som har malt en innetrapp i furu hvit? Ofte er ønsket om oppussing av trappa utløst av at man gjør noe med gulvet i den ene eller begge endene av trappa. Da er det nærliggende å . Trappa er et trafi kkert sted i boligen, og den blir lett mindre pen.


Gammel, mørk lakk og slitasje på trinnene er ikke noe vakkert syn. Men i løpet av et par dager . Skal du pusse opp trappen ? Se trinn for trinn hvordan lykkes med oppussingen og les om de siste trendene - kontaktplast, trappefornyer og trappeteppe. Vi er spesialister i renovering av trapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.