mandag 14. mai 2018

Oppdalskifer

Oppdal skifer brukes ute og inne som fasader, gulv, heller, trapper, murstein, utsmykninger og bygningsdetaljer. Kampanje på Oppdalskifer maxi brudd tykkelse 3-4cm. Kampanje på flott Oppdalskifer i tykkelse 3-4cm vanlig brudd(mellomstor).

Oppdal skifer til kundene våre som vi mener har utmerket kvalitet og så er det viktig at vi kan tilby denne til en god pris til . Oppdalskiferen er en middelskornet gneisglimmerskifer av bergartstypen kvartsittskifer. Den er svært mye benyttet i alt fra private hager . Alder: Senprekambrisk (ca. 7millioner år). Oppdalskiferen representerer opprinnelig en homogen . Oppdalskifer er svært velegnet til utemiljø og . Her henter man ut en type Oppdalskifer som kalles Mørk Oppdal.


Navnet tilskrives den mørke fargen, som kan karakteriseres som sotgrå.

Vi lagerfører alle bredder, - - - cm. Rest parti av Oppdalskifer 30cm x fallende lengder, 12mm tykk Pris fra 126- ink. Egner seg like gått til innendørs som utendørs bruk.


Oppdalskifer, kvartsittskifer som utvinnes i Drivdalen og sidedalen Åmotsdalen i Oppdal, Sør-Trøndelag. Man tror at Oppdalskiferen kan være så gammel som 7millioner år, og det er nesten som man føler jordens langsomme utvikling over millioner av år når man . STEINRIKET samarbeider med Oppdal Sten AS om produksjon av benkeplater i skifer. Platene brytes i Oppdal og kalibreres og poleres i vår . Da Oppdal Sten fikk beskjeden om at skifer fra bedriften skal dekke fasaden på det nye Nasjonalmuseet, sto jubelen i taket.


Oppdalskifer - kantstein, oppdalskifer, skifer, fliser, granitt, mur, ottaskifer, støttemur, brostein, bruddheller, flis, steinheller - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.