fredag 4. mai 2018

Muggsopp i taket på badet

Vi har fått sopp , mugg eller noe på badet. Utleier mener det ikke er farlig. Boble i taket på badet. Hus og hage innlegg 29. Forbruker, jus og økonomi innlegg 1.

Flere resultater fra forum. Bufret Lignende Jeg skal male taket på badet mitt , og det er noen små svarte flekker. Noen som veit hvordan jeg skal gå frem.


Vi snakker om et bitteliten baderom (kvm). Jeg har sopp i taket på badet , og jeg har tenkt til å male. Bør jeg gjøre noe med soppen først, i så fall hva?


Anonymous poster hash: . Svarte flekker i taket over dusjen på badet.

Firma som gjør sjekk av mugg på badet. Vi kjøpte leilighet for mnd siden og har. FOTO: Mycoteam - Det er flere som har muggsopp , en de som ikke har. Skal man først ha soppvekst noe ste er ikke badet det verste stedet.


Med et fuktig og varmt miljø og litt slumsing i renholdet, skal det ikke mye til før det er perfekte forhold på badet for mugg og sopp. Det er svart og tørt, og når jeg tar på det så . Vi er litt plaget med svartsopp (små svarte prikker) på badet. Uansett krever en vellykket sanering erfaring og kompetanse. Halvparten av disse fuktskadene gjaldt bad.


Fukt og muggsopp kan utløse og forverre helseproblemer som astma, bronkitt og kronisk. Det kan skyldes lekkasjer gjennom vinduer, tak eller grunnen. Muggsoppen ser faktisk ut til å komme fra ventilen på veggen som . Kondens kan også gi mugg på vinduskarmer på badet.


Ubehandlede fuger i dusjen vil før eller siden bli misfargede av mugg eller sopp. Slik fjerner du misfargingen, og unngår de skjemmende . Fukt viser seg som skjolder eller mørke flekker i tak , gulv eller på vegger. Finner du tegn på muggsopp innendørs, skyldes det en fuktkilde.

Store mengder snø på taket og snøfonner inn mot ytterpanel og mur. Sølvkre opptrer først og fremst på bad og andre våtrom der det jevnt er for høy fuktighet. Hvordan oppdager du muggsopp og fuktskader på en enkel måte. Synlige fuktskader og muggsopp i kjeller, vegg, tak og på bad – . Husk at bad , kjøkken og kjeller er mest utsatt.


Muggsopp kan gi mange ubehagelige symptomer og være sykdomsfremkallende. Uansett hva du gjør er det viktig å ta tak i skaden med en gang du oppdager den. De tror det er en god løsning, men risikerer å ende opp med mugg og sopp. Dersom et bad har et avtrekk gjennom taket , men i tillegg har en . Et veldig slitent hotell.


Bodde der bare dager og det var greit at det ikke var lenger. I taket på badet var det sopp , ikke helt godt for helsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.