torsdag 24. mai 2018

Montere takstige

Dersom pipe feies fra taket er det i dag krav om at det skal monteres stigetrinn eller takstige opp til pipen for å sikre feieren adkomst. Har kjøpt brukt stål stige med møne henger som ikke . TB Takstige universal - montering på betong- og.

Takstigen plasseres slik at den kommer mellom to taksperrer, dette på grunn av at det skal monteres en innfestingsskinne. ProdukTnAvn: Takstige for de fleste taktyper (se tabell). ProdukTTyPe: bruksoMråde: ProdukTbeskrivelse. Montering av takstige gjør adkomst til tak, .

Ved bruk av typegodkjente stigetrinn og takstiger kan feieren og andre ferdes trygt. Lettstige montert på shingeltak Rimelig takstige med fast bredde på cm. Etter en episode der en takstige kom over taket med en kollega. Likevel krever Porsanger kommune at det må monteres en takstige – slik er forskriftene. Hvis ikke nekter kommunen å feie pipa, for regelverket . Feieplatå, pipeplattform og takbro Priser Snøfangere Takstige universal Tilbehør . Vi har Lobas typegodkjente stigetrinn på lager , disse trinnene er enkle og tres i hverandre over og under takstein slik at det blir en hel stige.


Blikkenslager,Snekker,Stiger stillaser,Taktekker Jeg ønsker å få montert en godkjent takstige for feiing på mitt hus i Skodje Kommune. Må montere takstige på taket da feieren krever det.

Er det noen som kan anbefale en godkjent takstige til meg, og hvor jeg får . Den må monteres slik at feieren kommer til pipa. Der feiing må utføres fra tak gjelder krav om montering av typegodkjent takstige på bygninger med utoverfallende takflater. Montering av takstige gjør adkomst til tak, feks til Verform/Perma nempanne' Rydabpanne' Scanpanna skorstein og som rømningsvei,enklere og sikrere. Vi monterer takstiger på de aller fleste tak for å sikre adkomst til pipa for feieren. Våre taksiger kan du bruke om igjen, selv på andre typer tak.


Taksikringen har siden den gang blitt enklere å montere, og har fått en solid. Takstige som benyttes må være typegodkjent og må monteres i henhold til . Som alternativ til feiing fra tak, kan det monteres feieluke på loftet der hvor det er. Det forutsettes å være montert takstige, trinn eller takbru på alle tak som har . Montering av takstige gjør adkomst på tak, f. Vi har valgt å bruke samme stigemodell men med ulike utstyrspakker.


Tilbud på montering av godkjente takstiger til hyttetak. Takstige - Godkjente Feietrinn Takstigen er et universalprodukt som passer til alle type tak. Takstigen kan på en enkel måte monteres på nye og eksisterende tak . Alle tak med helling mot gesims eller lignende skal ha fastmontert takstige eller. Vi monterer takstige og stigtrinn slik at feieren og andre kan ferdes trygt på taket.


Brannvesen kan nekte å feie pipen hvis ikke utstyret er på plass. Takstige TLS 30-er en modell med fast bredde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.