tirsdag 29. mai 2018

Montere panelplater

Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan legge. Denne videoen viser hvordan du monterer Smartpanel. Ved montering av veggpanel er det viktig at man har avstand til tak og gulv.

Man vatrer opp første plate for å få en rett vegg. Lurer du på hvordan man skal montere Smartpanel? Se hvor enkelt er det er i våre monteringsvideoer.


Smartpanel er enkelt og raskt å sette opp med perfekt resultat!

Vi har kjøpt mdf panelplater til kjøkkenveggen. Og hvordan monterer man dette med skruer? Leiligheten min har ytre vegger av betong og innvendige vegger av gips. Vår ferdigmalte panel monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Ved montering på flater (tak alt. vegg) større enn meter kreves ek- spansjonsfuger.


Bruk skjult montering når bordene monteres med skruer, spiker.

Montere veggplater (panelplater) i gang og soverom. Ta av og på lister i tak/gulv gjør jeg også selv. Ferdigtapetserte panelplater skrus enkelt opp, og klikkes sammen som en. Platene bygger mm, og de kan monteres rett på stenderverk 60 . Har montert 8mm smartpanel utenpå eksisterende gips. Gjenstår to kortvegger og en plate på den ene langsiden.


Produksjonen av svanemerkede panelplater oppfyller strenge krav. Multipanelet kan monteres på både vegg og tak og går raskt og enkelt å montere. Ferdigmalte veggplater egner seg både når du skal pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt. De er enkle å montere, har not og fjær og innfestingen er skjult. For dager siden - Mdf Panelplater : Velkommen til hell sagbruk amp høvleri as.


Montere panelplater kjøkken snekker oslo. Det er også et poeng at panelplater er raskt å montere med skjult innfesting, noe som gjør at resultatet blir bra. Montering av lekter under innvendige paneler, kr per lm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.