onsdag 2. mai 2018

Lukke åpen trapp

Alt det kan du få, hvis du lukker den åpne trappa med opptrinn og en dekkplate. Skal pusse opp en sliten furutrapp og i den forbindelse har jeg tenkt å lukke trinnene og male den (og senere få lagt en løper). Om trappen skal være åpen eller tett, er et valg trappekjøperen må ta.

På en tett trapp (t.v.) er avstanden mellom trinnene lukket med et stusstrinn. Har sett på de der, men tror det blir vanskelig når trappen er åpen. Trappen i underetasjen er lukket og da er denne løsningen perfekt.


Har nå lukket, men vurderer åpne pga følelsene av litt mer rom/luft?

Her følger ti tips for deg som enten vil bygge ny trapp eller bare ønsker å gi din gamle. Lukket eller åpen lyder et klassisk trappedilemma. Vi har en åpne trapp, men ønsker å tette igjen opptrinnene. Stusstrinn: Loddrett trinn for å gjøre en trapp lukket, for å få en tett trapp. Trapp med åpning mellom trinnene, altså uten . Lukket eller åpen trapp, med eller uten stusstrinn.


De fleste modellene kan leveres både som åpne eller lukkede trapper. Her ser du hvite stusstrinn til venstre og .

Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Når du skal renovere en lukket trapp, får du også bruk for opptrinn til å skjule den avsagde kanten innerst på trinnet. Vi skal straks flytte og har kjøpt leilighet over plan.


Dvs at om du sitter i stua oppe vil man høre. Vi har også en trapp vi må gjøre noe med. Det er en gammel furutrapp med åpent løp fra 2. Forklarende tekst om at opptrinn brukes når man har en lukket trapp, om du har en åpen trapp brukes bakkantlister.


Trinnene ble lukket igjen og det ble lagt samme type gulv i trinnene som det er i stuen. Det ble også satt opp panel i trappeoppgang og tapet på vegg under trapp. I vår lofteark hadde vi en åpen løsning med furupanel på alle . Vi har en trapp som går over tre etasjer som i dag har åpne trinn. Trappen har ikke repo, og jeg antar at dette kompliserer arbeidet da enkelte.


Hva koster Stairfix trapp, dvs trappenese, bakkantlist for åpne trapper, opptrinn for. Hvordan velge trapp når du skal bygge nytt hus, pusse opp eller ved rehabilitering. Tresort; Overflate; Slett frivange; Åpen eller tett trapp; Belysning; Blokktrinn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.