tirsdag 29. mai 2018

Klassisk hus

Vår tradisjonelle hus serie, klassisk norsk og med gode kvaliteter som strekk seg langt tilbake i go norsk byggetradisjon. Stort utvalg av arkitekttegnede ferdighus i alle stilarter og prisklasser. De beste planløsningene for den moderne livsstil. Hustype Sandviken i klassisk og herskapelig stil fra Blink Hus.


For den som er på utkikk etter en bolig med varierte takløsninger i kombinasjon med store vindusflater og åpne planløsninger, har vi hele moderne løsninger å velge i mellom.

Det tradisjonsrike og klassiske kjennetegner denne kategorien. Med sine sal- og valmtak og . Nostalgi-serien det klassiske uttrykket. Dette var husene vi utviklet først, og på mange måter kan denne serien sies å være utgangspunktet for BoligPartners suksess. Den er fortsatt vår mest solgte serie. Ordet nostalgi ble opprinnelig brukt om hjemlengsel – og vi tør å påstå at det er lett å lengte hjem til et hus i denne . Flis har meget høy slitestyrke, og kan med fordel brukes i entre og inngangsparti, der det ofte trekkes inn fukt og skitt.


Besøk vår samarbeidspartner Flisekompaniet for mer inspirasjon og informasjon.

Ferdighus SINKITT Klassisk er et herskapelig og innholdsrik hus med gode gjennomtenkte romfunksjoner, som vil passe til de fleste familieforhold. Huset er beregnet for flat tomt, og glir like godt inn i de fleste byggefelt. Det skilles mellom tre typer mennesker som kjøper ferdighus: De som vil ha klassiske , herskapelige hus , eldre som ikke vil flytte i leilighet og familien som vil realisere egen smak. Alle kan tilpasses dine behov og ønsker.


Går du med en husdrøm i magen? Nå kommer den nye boligkatalogen fra Hedalm Anebyhus med mange flotte ferdighus. Med et bredt spekter av klassiske , moderne og funksjonelle hus har katalogen noe for enhver smak.


Vi har beholdt mange av våre klassikere, og er også stolte av å presentere noen . To fulle etasjer, lagringsplass på loft og hele 2kvm BRA betyr at hele familien har skikkelig boltreplass her. Boligen har en herskaplig utforming og passer godt på litt større tomter. Her er egen avdeling for mor og far med walk-in- closet og . Enten du liker det rene og klassiske , eller mer moderne og funkis, har VestlandsHus husmodeller til enhver smak. Førsteinntrykket av dette huset er at det er et majestetisk hus , samtidig som det har et hjemlig uttrykk.


Når man kommer inn i Slotthø, får man en fantastisk følelse av rom og luft. Et klassisk hus med ark og flotte terrasser. Høystad er huset med plass til alle.

Med hele soverom, stue og loftstue kan både store og små finne sitt eget lune fristed. Hybelen gir muligheter for en kjærkommen ekstrainntekt. Dersom du er ute etter noe som ligner dette, men med en annen planløsning – sjekk ut vår . Villa Falsen er en særegen enebolig for flat tomt med svært god planløsning.


En eksklusiv utgave av hus K8. Perfekt for store barnefamilier. Tradisjonell form i en litt nyere drakt. Bolig ideell for skråtomt. Stor veranda over garasjen.


Store, gode vinduer gir flott lys. Storslått preg og rette linjer. Klassiske hus er veldig fine de også og hadde passet godt inn der.


Mannen vil gjerne bare kjøre på med funkisstil, og har litt lyst til det jeg også. Jeg er bare usikker på om det kommer til å se helt teit ut på den tomten. Har planer om å lage strand med sommerstue nede ved vannet så kan eventuelt ha den i . Systemhus leverer boliger med et godt inneklima og god design.


Kjøper du ferdighus fra oss, kan du være trygg på at resultatet blir godt. Kven har ikke drømt om eit klassisk hus på landet? Boligane er krydra med flotte signaturelement og ein takhøyde på meter på hovudplan. Her får du den moderne utgava.


Nærmare den norske folkesjela kjem du ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.