mandag 21. mai 2018

Inspeksjon av rør

Vi kan utføre rørinspeksjoner i rør fra diameter 25mm og opp til ca. Det utarbeides rapportskjema og et sammenstillingsbrev med eventuelle anbefalinger for hver inspeksjon. Dersom vi noterer større feil, vil disse bli avfotografert og dokumentert på eget fotoskjema. Etter behov for dokumentasjon kan også . Tv- inspeksjon , rørkontroll, rørinspeksjon, videoinspeksjon, gjennomlysning og sikker andre betegnelser for det å se inne i rørene.


Vi har kameraer for alle dimensjoner.

Hensikten med en rørinspeksjon er: finne årsak til gjentatte problemer med et rørstrekk. Vet du hvordan tilstanden er i rørene i ditt hus? Vi utfører rørinspeksjon i Bodø, Fauske, og resten av Salten. Våre kamerasystemer er bygd inn i en TV-bil som opereres av operatør, samt hjelpemann.


FILMEN FORTELLER NOE OM HVORDAN TILSTANDEN TIL RØRET ER. VED INSPEKSJONEN VIL KUNDEN FÅ EN RAPPORT I HENHOLD TIL EN NORVAR STANDARD (NORSK VANN). IKM Testing utfører innvendig visuell inspeksjon av rør , luftekanaler, avløpssytem, vannledninger, varmevekslere, sprinkleranlegg, ventiler, risere, prosessanlegg og annet kritisk utstyr.


Videoinspeksjon anvendes for å undersøke objekter eller områder som ikke er tilgjengelige for øyet uten å demontere omgivende strukturer . Her utføres inspeksjon på større ledninger med dimensjoner fra 150mm og oppover med traktorkameraer fra spesialbygde rørinspeksjonsbiler.

Gratis VVS- inspeksjon utføres av Rørlegger Sentralen AS i vårt nærområde. Tv- inspeksjon av rør og rørsystem ved hjelp av teknologi samlet i en dedikert spylebil benyttes for å avdekke skader eller feil på rørsystem. I tillegg bruker vi systemet for å kvalitetssikre installasjoner i nye anlegg.


Nytt Rør AS - Rørinspeksjon. Rørinspeksjon er en innvendig film av rørene for å gi en tilstandsdokumentasjon av rørene. Ved inspeksjonen vil kunden få en rapport i henhold. Inspeksjon Rør - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


En rørinspeksjon avslører tilstanden på vannrør og avløpsrør. Kontakt Vitek her for rørinspeksjon. Vitek vil komme med anbefaling på utbedring. Feilsøking på røranlegg.


Vi utføre feilsøking av lekkasje, luktproblemer, fortettninger, feilkoblinger mm. Ved gjentatt tette rør anbefales kontroll med rørkamera. Tette avløp skyldes ofte fettdannelser eller andre ting som har havnet i avløpsrørene som ikke skulle vært der. Dette fjernes lettest med høytrykkstaking med våre spylebiler.


Om vinteren kan tette rør ofte skyldes at de har frosset. Da er det store sjanser for at skader og sprekker oppstår på rørene, og risiko for vannskader når dette tiner. Det første du må gjøre er å stenge hovedkranen og tilkalle rørlegger for å inspisere for mulig skade på rørene.

Døgnvakta utfører inspeksjon av rør og alt av. Lukter det vondt i huset eller sliter du med stadig tette rør? Ved å foreta en inspeksjon av rørene finner vi årsaken til problemene. Gamle rør har begrenset levetid.


Hva er en rørinspeksjon? Har du problemer med vond lukt og gjentakende tette rør kan vi finne årsaken til problemene ved å sjekke innsiden av rørene grundig. Tilbakevendende vond lukt fra avløpsrør på bad tross behandling med rørrens x flere.


Vi kan også utføre TV- inspeksjon av rør , både før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.