onsdag 23. mai 2018

Industriparkett eik

Industriparkett fra Tremiljø Prosjekt AS kommer i flere treslag. Vi fører industriparkett i eik , ask og valnøtt. I tillegg har vi også industriparkett i rød eik. Eik Industrigulv Oljet. Se vår nettside og ta kontakt for en uforpliktende samtale.


Høykantparkett ble opprinnelig.

Lamellene kommer tapet sammen i flak . Gulvene har historisk sett blitt . Heltre eik i fiskeben et 1. Massive plank, fiskebensmønster, rutestav, kubbegulv, industriparkett , mossaik osv. Massiv parkett er parkett hvor hele planken er gjennomgående tre. Douglas-gran massiv plank. Gulvet skal hellimes mot underlaget med parkettlim av MS-type.


Svanemerket parkettlim av . Vi har et bredt utvalg av heltregulv på opptil 200mm brede bord.

Dette er et høykvalitetsprodukt med tidløst design. Vi hjelper deg i valget av type heltre. Pris er for ferdig lagt og behandlet gulv inkl gulvlister i eik.


Vi leverer også industriparkett i en rekke forskjellige treslag. Avbildet kvalitet er i vanlig oljet eik. Dette leveres som et slags rågulv som er holdt sammen med klebrig tape. Har lagt min elsk på industriparkett av eik. Slike små staver ala Gardermoen.


Kan slipes flere ganger og er utrolig kul å se på. Vanligvis fremstilles stavparkett i hovedsak av eik , men finnes også i andre treslag. Illustrasjon: stavparkett i. Utestedet Jeger har gjørt en totalrenovering. Levende sortering med variabel trestruktur, Kantkvist og utslag forekommer i. This Pin was discovered by Kristin Bergaust.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Furu og eik er de som er mest brukt i norske hjem idag men ask, lønn, bøk, bjørk og. En industri parkett har en veldig lang levetid og en utrolig høy stabilitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.