torsdag 31. mai 2018

Hylle til dusjkabinett

Hylle til dusjkabinett

Macro har geniale løsninger for oppbevaring i dusjen. En dusjhylle i full høyde for kabinett eller hjørne, med seks trådkurver som dekkes av dør når dusjen ikke er i bruk. Lett å holde rent, lett å holde ryddig. Vi har også et utvalg mer tradisjonelle hyller for dusj , . Boston Hjørnehylle Krom.


Hylle til dusjkabinett

Vi trenger en hylle i dusjen som kan henges over dusjkabinett. De fleste dusjhyller jeg har sett har en krok som ikke kan henges på dusjkabinett. Et moderne bad i blått, rosa og hvitt med GODMORGON skap, TOLKEN benkeplate og.


Få innsiden til å jobbe for deg. Henger ved hjelp av dugekopper. Dette må du vite før du velger dusjkabinett. Moderne dusjkabinett kan gi deg luksusfølelsen på badet.


Her er alt du trenger å vite om montering, funksjoner og materialer. En stilren dusjkabinett. Dusjene produseres i hallandske Laholm, og vi gir alltid års garanti . Flow-serien er vel utprøvde produkter som har eksistert på markedet i lang tid. Showercaddy dusjhylle med kurver.


Beregnet for å henge over dusjkabinett. Gir ekstra oppbevaringsplass i dusjen! Rustfri dusjhylle med to hyller som henges på f. HansGrohe dusjgarnityr.


Kabinettserie med smalere servicehylle og skjult avløp i dusjkaret. Fjord kabinettene med ny slank design har ingen synlige skjøter og rette linjer. GENIALE byggeplater til badet. Med våtromsplater kan du enkelt bygge et dusjhjørne. Platene er sterke, tykke, lette - og godkjent til våtrom.


Se hvordan du bruker dem. Flotte hyller til badet. Med hyller og kroker både under og på baksiden. Dusjkabinett med klart glass og hvite profiler.


Leveres med termostatkran, dusjgarnityr, toppdusj og integrerte hyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.