torsdag 31. mai 2018

Hvordan isolere vegg

Her får du tips om hvordan du best isolerer bygningen og unngår trekk. Hvis du har en uisolert vegg og ikke ønsker å bytte kledning, kan det . Det kan lønne seg å isolere de kalde ytterveggene. Ikke bare sparer du fyringsutgifter, du får også et bedre inneklima.


Isoler gulvet - unngå støy.

Jo eldre huset ditt er, jo mer vil du antagelig ha å hente på å etterisolere veggene. Etterisolering kan gjøres både utenfra og innenfra, men de . Hvordan etterisolere ytterveggen? Når du skal skifte utvendig kledning på huset bør du planlegge å etterisolere samtidig. Veggene må vindavstives i veggplanet for å hindre forskyvninger.


Benyttes det ikke platematerialer til innvendig kledning eller vindsperre, må man gå inn med . Innvendig isolering av en murvegg vil flytte kuldepunktet i veggen og . Fjerne tapet, strier og maling.

Ingen folie mot eksisterende vegg. Slissede stålprofiler eller treverk. Impregnering av utvendig overflate. Hvor mye det eventuelt går an å etterisolere en teglvegg på innvendig side vil avhenge av.


Med god isolering blir overflatetemperaturen på vegger og vinduer nesten like høy. Dette er den vanligste måten å etterisolere vegger på: Av med. Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en.


Etter en tid kan veggpanelet skjule både mugg og råtesopp. ROCKWOOL har løsninger for mange typer vegger : Yttervegger, skillevegger, kjellervegger og utvendige fasader . System Platon på innsiden av kjeller veggen beskytter isolasjon , stenderverk, paneler o. Tenkte jeg skulle ha Rockwool i både vegger og tak. Det er leilighet over meg, så det er ikke kald-sone over.


Men, hvordan gjør jeg det med . Loftet skal ha lufting langs veggen (raftet) eller i gavlveggene. Bør eg isolere undergurten eller er det nok å isolere i møne og vegger ? Med et fasadesystem er det lekende lett å etterisolere ytterveggen.

Bitende vintervind river i veggene på turistforeningens populære hytte, mens det på innsiden er lunt, trygt og. Se hvordan du kan forbedre isolasjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.