mandag 28. mai 2018

Hvitt tregulv

Fargen på gulvet kan faktisk forandre hele inntrykket av interiøret. Hvitt er den tidløse fargen vi alltid vender tilbake til. Her kan du se hvorfor hvitt gulv fungerer i alle situasjoner – og i alle rom.


Det er enkelt å male et tregulv hvitt. Men før du går i gang med malerjobben er det viktig med et grundig forarbeid for at resultatet skal bli så . Ser ofte at det er helt hvite gulv på bilder som er blitt brukt i interiørblader.

Noen som vett hvilken type gulv dette kan være? Da kan det lønne seg å se nærmere på hvitoljet gulv. Lyse overflater har den fine . Et oljebehandlet gulv føles mykt og behagelig å gå på.


Det blir også motstandsdyktig mot væske og skitt. Trestjerner gulvolje hvit. Behandlet med TreStjerner . Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv , som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv.

Vi gir også tips på gode verktøy og farger for ditt. Pusser opp et 1år gammelt hus, og er så i tvil om vi skal slipe ned de gamle gulvene, eller male de hvite ? Fint med hvite , men er det ikke . Drømmer du om å male gulvet ditt hvitt eller i en annen farve? Kanskje du har levd noen år med et stadig gulere furugulv eller du har en parkett . Det kan likevel sitte langt inne å bytte ut et velfungerende gulv i god stand. Hvitt kan kanskje føles som et sikkert valg, men ta gjerne en titt på . For et tiår siden var noe av det noe fineste man kunne ha på gulvet . Massive tregulv fra hvitt til sort. Luten opprettholder treets lys karakter og oljen gir det med en fargetone av farge og mykhet.


Dette lyse, friske furugulvet er behandlet med beis og lakk. Lakken har en matt overflate, som gir det myke inntrykket av et oljet gulv. Såpevaskingen går litt trått inntil gulvet får mettet seg.


Velger vi myke treslag, krever det . Malte gulv gir innredningen ro ved at underlaget er ensartet over hele flaten. Samtidig virker rommene større, fordi den hvite flaten skyver veggene utover, og. Opus 3-stav askeparkett, hvitpigmentert og lyst gulv med mye fargespill. Lange bord og fall down endelås gjør .

Malte og lakkerte gulv må slipes helt ned til bart treverk. Fås i Klar, Hvit og B base. Overflatebehandlede tregulv er heltregulv nedtørket til fuktighet og spesielt tilpasset et nordisk klima. Overflatebehandlede tregulv finnes med hardvoksoljer.


Gulvet må være ubehandlet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.