tirsdag 8. mai 2018

Hageslanger

Vannkanner, slanger, munnstykker og mye mer. Ta vare på avlingene dine og nyt dem gjennom hele sesongen. Vann hagen, krukkene og bedene.


Bygg eget vanningsanlegg med slanger, koblinger og spredere. Alt for hjemmefiksere til proffe. Fleksibel, UV-bestandig og ekstra solid hageslange tilpasset for å tåle høyt vanntrykk og tøft klima.

Hos MAXBO finner du et utvalg av hageslanger i ulike typer og lengder. Sammenlign pris på hageslange. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Kjøp Hageslanger i nettbutikken. Vi har gratis frakt og rask levering!


Hvorfor krangle med en stor floke av hageslangen hver gang du skal vanne, når du bare kan rulle hele stasen inn i en boks? Dette kan du lese mer om i testen.

Stort utvalg av hageslanger , slangeholdere, sprøytepistoler og annet tilbehør til gode priser. Bestill online på BilligVVS. Lave priser og rask levering. Godt utvalg av hageslanger fra Gardena. Tricoflex ½”x25m, 100.


Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 4rørleggerbedrifter i alle landets fylker rundt om i Norge og på nett med egen nettbutikk. Ekspanderende hageslange. Utvider seg fra m til 2m under trykk. Røropplegget må byttes ut. Det er foreslått å bruke hageslanger og gardenakoblinger som erstatning da de er så enkle å koble sammen og de holder i all evighet.


For knappe seks år siden kjøpte Linda Brattlöf og samboeren et nytt hus på vestkysten av Sverige. Hva mener dere om dette? En typisk svensk stuga – rødmalt og med hvite karmer.


Men da paret skulle pusse opp hagen og uterommet støtte de på en utfordring: Hageslanger. Det var ikke mulig å oppdrive alternativer til de tradisjonelle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.