tirsdag 8. mai 2018

Gratis radonmåling

Radon er i verste fall dødelig, likevel måler altfor få nordmenn radon hjemme. Du bør måle i vintermånedene. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Hvorfor undersøker vi radon i norske boliger? STAVANGER: Stavanger kommune har sendt ut et tilbud til 9husstander om gratis radonmåling av boligen.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende. Radon i inneluften øker risikoen for lungekreft og tar rundt 3liv hvert år. I et prøveprosjekt lånes radonmålere ut gratis på bibliotek i Oslo og . I kjølvannet av artiklene har redaksjonen fått en rekke spørsmål, særlig . Norsk Radonrådgivning er en totalleverandør som tilbyr alt du trenger for å måle radon i din bolig. Vi benytter oss av sporfilmsmetoden, som er den enkleste og . Forekomster av radon er ikke uvanlig her på Hedmarken.


For å få et riktig måleresultat, skal målinger foretas i den kalde.

Alle bygninger bør ha så lave radonnivåer som mulig og innenfor anbefalte grenseverdier. Det er lett å bestille radonmåling selv! Dersom vi oppdager at verdiene er høyere enn hva som er tillatt eller . Radonova er Nordens ledende laboratorium for måling av radon. Bestille dine sporfilmer til måling av radon i huset ditt eller på arbeidsplassen din.


Kontinuerlig radonmåling og monitor av radonnivå i boliger. En smart radonmåler som absolutt alle kan bruke. Nå kan du låne radonmåler gratis på biblioteket.


Radonmåler : Skal være enkel i bruk og nå kan du låne den gratis fra Lambertseter bibliotek. Vi er i gang med prosjekt radonmåling i Lillehammer. Alle andre kan få tilbud om målinger til en . Vi er eksperter på måling av radon og tiltak mot radon. Radonsikring har bunnsolid erfaring med radon og tilhørende tiltak.


Vi svarer på spørsmål om radon i Drammen kommune. Mange mennesker bor i huse med for meget radon - uden at vide det. Høje koncentrationer af den usynlige gasart kan give indeklimaproblemer og kan være.

Radon er ein usynleg og luktefri edelgass som blir danna ved nedbryting av grunnstoffet radium. Av radon blir det danna såkalla radondøtrer. Bufret Lignende En løsning for radon rapportering basert på retningslinjer fra Statens Strålevern. Alle kan bruke denne løsningen gratis.


Trykk her for å få vite mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.