onsdag 16. mai 2018

Funkishus 1 plan

Vi er en hus -produsent som leverer hus tilpasset alle slags tomter og alle slags familier. Uansett om du ønsker å bygge alt på ett plan , ,5- eller etasjer, hus for. Eksjöhus tilbyr deg flere husmodeller ferdighus.


Kjeden er landsdekkende og består av ca 100 . Hus Brasso (illustrasjon).

Dette vinkelhuset er boligen som gir deg alt på ett plan. Eva er et lekkert hus på ett plan. Heimen er et lettstelt hus med praktiske løsninger som gjør at du kan bruke tiden din på det du vil.


Et perfekt hus for en liten familie. Vindusløsningen gir flott utsikt og lys inn. Tre soverom, bad og bod. Dette er et praktisk hus med alt på ett plan.

Boligen skulle være på ett plan og den skulle leveres nøkkelferdig. Familien Øvergaard Nordstrøm fikk begge ønskene sine oppfylt og stortrives i sitt nye hus i. De jeg finner er på to etasjer men hadde vært best med alt på et plan. Eventuelt på to plan med 4 . Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes.


Fra herskapelig hus til moderne funkishus - vi leverer kvalitets ferdighus med gjennomtenkte planløsninger! Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Soverommene har egne bad og walk-in. Største lengde: 1m.


Et stort nok hus for de små gleder. Et karakteristisk hus på ett plan med mange variasjonsmuligheter. Bruksareal ( BRA):, 1m 2. Bebygd areal (BYA):, 2m 2. Se våra trähus och få prisförslag! Dersom du liker det kubiske designet er denne boligen et .

Et moderne funkishus med svært god planløsning og stilig design. Her finner du en oversikt over alle våre hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.