onsdag 16. mai 2018

Fmm frostfri utekran

Utekran Med tilbakeslagsventil. Overskuddsvannet i røret tømmes automatisk når kranen stenges. Kranen er for sommerbruk, slange og kupling demonteres før vinteren setter inn slik at alt vann renner ut. Stengningen skjer på veggens innside i godt oppvarmet rom, frostfri kran.


Enkel vannutkaster, selvdrenerende og med tilbakeslagsventil.

Kranen garantert tømmer seg selv om vannslangen sitter på når kranen stenges. Ventilhuset med type-godkjent . Nøkkel for vannutkaster, FMM. Til tappekran og utekraner for løs nøkkel.


Spindel for selvdrenerende utekran , FMM. Det er vel en såkalt frostfri variant som tømmer alt på utsiden av veggen når den skrues av. Kan denne brukes i kuldegrader også?

Tenkte å lage en kort vannslange som jeg oppbevarer i oppvarmet garasje og bare ta ut etter behov. Type-godkjent tilbakeslagsventiler monteres på veggens. Da tok utekrana kvelden. Ved siste forsøk på stenging hørtes en ly og deretter var det umulig å verken stenge eller åpne for vann.


Trykket sto på maks hele tiden. Etter å ha lest bruksanvisningen(!) fant jeg ut at dette sikkert kommer av at . Med tilbakeslagsventiler. Er drenerende når slange og overgang fjernes. FM Mattsson dobbel utekran. Selvdrenerende, drenerer med slange på.


Kan kappes etter veggens tykkelse. Inkludert montering ved utskifting. For kaldt og varmt van.


Kranen er garentert frysesikker selv om vannslangen er på fordi ventilhuset med type-godkjent tilbakeslagsventil monteres på veggens innside i oppvarmet rom. Hvis det er nødvendig å kappe av vannutkasteren, skrur du av kranoverdelen, se (6), og tar ut spindelen. Kapp først av ytterrøret.

Ta av kjeglen og skyv inn styringen slik at den ikke kappes av. Avgrad enden av ytterrøret etter kappingen. Til sommerbruk, skal ikke benyttes ved kuldegrader. Trenger du vanntilførsel utendørs, også på vinteren? Med frostfrie kraner trenger du ikke bekymre deg for ødelagte rør og lekkasje selv om gradestokken kryper under null.


De frostsikre utekranene er selvdrenerende og tømmer vannslangen automatisk for vann. Frostsikker når sete monteres i oppvarmet rom. Føl deg trygg på at jobben blir gjort riktig - bestill rørlegger hos oss. Veggtykkelse maks 4mm. Med nøkkel, festeplate og skruer.


Maks veggtykkelse: 4mm. Noen kaller det faktisk for vannutkaster. Frostfri utekran , selvdrenerende. Og det er helt greit for oss.


Her finner du frostfri utekran i de fleste prisklasser og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.