torsdag 10. mai 2018

Fliser med glitter

Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Mapei MapeGlitter Sølv er et metallisk farget glitter som kan blandes med Mapei Kerapoxy Design for å danne en glitrende metallisk flis fugemasse som passer . Høiness viser fram to lekre bad som nylig er pusset opp med fliser fra. Selv med litt innslag av glitter på noen av flisene, blir dette en ganske nøytral bakgrunn. Hvit fugemasse mellom de hvite flisene, for eksempel. Du må heller ikke blande med glitter, om du synes det blir litt for voldsomt.


Polyester-, aluminium- og epoksybasert metallisert farget glitter for innblanding i Kerapoxy Design. Jeg vet AKKURAT hva slags fliser jeg ønsker meg til badet vårt. Det er slike granittfliser med glitter i, og de skal være helt blanke. Etter å ha valgt fliser gjenstår et sentralt spørsmål: hvilken type. Kerapoxy Design kan også blandes men gull og sølv glitter for de som ønsker . Og om ikke det var nok, tilbys de normalt sett i overflatene; natur, børstet og slipt (Alta kun natur).


Modena Fliser tilbyr skiferfliser fra Oppdal, Otta og Alta. I den nye reklamefilmen til YES er de på besøk hos en familie som har mange små grå/beige fliser på . Mapei MapeGlitter er et metallisk farget glitter som kan blandes med Mapei. Han hørtes forøvrig en smule overrasket ut når han fikk vite at flisene var lilla mosaikk og at fugene skulle være sorte med glitter i. Jeg kom over en butikk med tilbud på Villeroy og Boch-fliser - yey or ney?


Det finnes med glitter :) forøvrig kan du ta hjem flisprøver. Agenturfirma for keramiske fliser som har holdt på siden 1982. Sirnes AS tilbyr direkte import av keramiske fliser.


Valgte å ta halve rommet med fliser og det andre med tapet! På gulvet valgte jeg lysegrå fliser med glitter! På hovedbadet skal vi ha disse flisene på veggene.


Jeg ville ikke ha fliser med border og glitter, selv om jeg vet at noen synes. Mange velger nok litt safere nå, for eksempel mer nøytrale fliser og . Flisene er x cm store og har en polert overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.