mandag 28. mai 2018

Elsykkel byggesett

Med dette settet på 1000w 48volt kan du bygge om din sykkel til en el-sykkel! Settet inneholder bakhjul med navmotor, controller, boks til controller, hendler . Med dette ellersettet på 1000w 48volt kan du bygge om din sykkel til en el-sykkel!

Settet inneholder Bakhjul med navmotor, controller, boks til controller, . Er du ute etter en spesiell elsykkel kan du faktisk bygge den selv. B Ved å bygge om vår egen sykkel SELVGJORT! Ved å bygge om vår egen sykkel til elsykkel, sparte vi tusenvis av kroner.

Såkalte elsykkel-kits er byggesett som kan konvertere den ordinære sykkelen din til en lettrådd elsykkel. Fjuk har mekket sykler, biler og motorsykler så lenge han kan huske. City Motion el-sykkel byggesett, Kråkerøy. City Motion el-sykkel byggesett er et enkelt produkt som omskaper din sykkel til ett ypperlig. Med riktig type el-sykkel vil du klare å prestere omtrent som de beste i motbakkene.


De fleste varianter av byggesett og ferdige sykler vil være på plass i butikk . Velg den sykkelen du liker og som passer til deg.

Helt i front av utviklingen ligger Bosch, med et perfeksjonert motor- og batterisystem til pedelecs og S-pedelecs. En motorløsning med intelligent 3-veis sensor . Vi leverer et bredt utvalg av elsykkel fra flere kjente europeiske produsenter. Aslak Moe hos Oslo Elsykkel regner to timer på monteringen. Er du litt over snittet praktisk anlagt og har tilgang på krankverktøy, så er det . Byggesettene leveres som enkel sammensetning, i dame og herreutgave. Alt du trenger for å få en komplett sykkel til en grei . For bare noen få dager siden bygde jeg om min sønns Scott bysykkel med hjul til el-sykkel.


Han har plutselig fått en halv mil hver vei til . Alle våre kit selges som byggesett og krever montering. Kjøper er selv ansvarlig for å sette seg inn i hvilke kit . City Motion el-sykkel byggesett er et enkelt produkt som omskaper din sykkel til ett ypperlig transportmiddel. Jeg benytter anledningen til å slå et slag for momsfrie elsykler.


Etter litt søking på nett fant jeg et el-sykkel byggesett me så langt jeg kunne . Det gis ikke tilskudd til kjøp av brukte sykler, byggesett for ombygging til elsykkel eller kjøp gjennom privatperson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.