torsdag 10. mai 2018

Digital vekt

Vekter som det kan være aktuelle å bruke i felt i stedet for fjærvekter. Fordelen med en digital elektronisk vekt. Digital vekt - Elektroniske vekter. Alt fra minivekter du kan ha på lomma til store hengevekter for jakt.


Vi har stort utvalg av digitale vekter.

Feltbruk - høy kvalitet og . Portabel minivekt som veier gjenstander opp til 5g med en nøyaktighet på et tidels gram (1). Det bakgrunnsopplyste displayet er enkelt å lese og vekten . Skal du kjøpe en digital vekt ? På Vektekspert får du digitalvekter til lave priser. Kan veie gjenstander inntil 5g med en oppløsning på g. Smarte funksjoner som automatisk avslåing og .

Måler i tiendedels gram, og er svært fintfølende. Presis vekt som kan måle svært små partikler. Kjøp Kjøkkenvekt hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Hos oss kan du få Kjøkkenvekt levert hjem innen timer.


Dovrefjell digital vekt - opp til 3kg fra Friluftsmagasinet. En praktisk digital vekt for veiing av ingredienser til ølbrygging. Philips elektroniske vekt gir deg en nøyaktig vekt. Den håndterer opptil 1kilo med en presisjon på 1gram.


Stilig, praktisk og enkel å bruke. De avanserte vekthåndteringsfunksjonene gjør det enkelt å holde styr på endringer i vekten og. Smak digital vekt med touchpanel.


Vekten tar liten plass i skapet, og er enkel i bruk . Vekta vises i både pund og kilo. Sølvkroken digitalvekt har en maks brukervekt opptil 200 .

Hei, jeg har en billig rapala vekt , som skal kunne oppgi vekt i både kg og pun selvsagt var den satt inn på pund da jeg tok den i bruk, noen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.