mandag 21. mai 2018

Decra takstein

Decra veier bare kg per m², bare 1/så mye som takstein, noe som stiller lave krav til takkonstruksjonens bæreevne. Skal bygge på eit eldre hus som har shingel på taket. Vi vil ikkje ha det på taket så på tilbygget vil vi ha icopal decra eller vanlig takstein, men .

Faktisk ble det 70kr dyrere med Zanda enn Decra. Decra er løsningen hvor man ikke kan benytte takstein, og det nest beste løsningen. Huset vårt ble bygd på 1950-tallet, og takkonstruksjonen er ikke beregnet for takstein.


Decra veier bare kg pr m bare 1/så mye som takstein, noe som stiller lave krav til takkonstruksjonens bæreevne.

Den lave vekten og det hendige formatet . Takstein kommer jeg sannsynligvis ikke til å velge da nåværende tak må. Har i sommer byttet hyttetak fra Icopal shingel til Icopal Decra. Viktige ting du bør vite om før du legger takstein, takplater og takpapp.


Noen takplater legges ned til graders takfall (decra), mens de fleste metallplater . Noen som kjenner til om Plannja Royal er et bra alternativ utseendemessig til tradisjonell takstein, eller om andre merker (Decra etc.) . Bestilling: Tlf 2888tlf 9105. Ved å bruke Decra på taket får du et godt alternativ til takstein, men som ikke veier på langt nær like mye. Samtidig kommer produktet med en garanti på års . Mer enn bra nok, og ikke minst lunere, med matt takstein. Nå skal det vekk, og som nytt tak har jeg valgt Decra stålplatetak med rød teglfinish. Takstein blir for tungt for konstruksjonen.


Mange, ettehvert veldig mange, har valgt taksteinimiterte stålplater i stedet for shingel, og i dette markedet har Decra . Kontakt nærmeste varehus for et godt tilbud på det du trenger til ditt tak. Decra Elegance er det moderne og eksklusive taket . Decra takstein plater,noen nye og noen brukte,de brukte er kun vært brukt i år og er skrudd pent ned. Som regel spiller penger en stor rolle i et byggeprosjekt, takstein er det klart beste. Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og . Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av holdbarhet og vakkert utseende.


Decra veier bare kg per m bare 1/så mye som takstein, noe som stiller . Hos Byggmakker finner du takplater, takstein og takrenner. Bestiller du en taksjekk i dag kan du ha nytt tak i stein, decra eller shingel på. Vekten per kvadratmeter er kun kilo, cirka 1/av vanlig takstein, noe som gjør .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.