torsdag 17. mai 2018

Decra classic kullsort

Velger du Decra Classic takpanner får du et tak som er like solid som det er pent. Kullsort, Grå antikk, Rød antikk, Teglrød . Kontakt nærmeste varehus for et godt tilbud på det du trenger til ditt tak.

Decra Classic er et tak som er like solid som det er pent. Decra Classic er bygget opp av en kaldvalset stålplate. Stålet er beskyttet med aluzink og epoksygrunning.


Overflaten har farget steingranulat og et klart. Decra Classic – det vakreste og mest solide du kan legge på taket Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god. Takplate er bygget opp av en kaldvalset stålplate; Overflaten har farget steingranulat og et klart akrylbelegg; Decra kan legges ned til graders fall. Velger du Decra Classic får du et tak som er like solid som det er pent.


Decra classic grå antikk Decra classic teglrød Decra calssic kullsort Decra classic rød . Decra Classic lagt på eksisterende papp eller annet egnet undertak. Med Decra takpanner er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Ved stor bestiling over 2kvm får rabatt.

Dette er en klassisk takfarge, og dessuten vår bestselger. En tidløs og elegant farge som kler både nye og gamle hus. Icopal Decra classic takplater til kampanjepris.


Finnes i følgende farger: - Sort - Teglrød - Rød Antikk - Grå Antikk LAGERVARE! Jeg ser at noen gråe decra tak er grå og svart spraglet. Var derfor vi valgte decra classic kullsort. Vi skal oppgradere taket på vår hytte i Lillomarka i Nittedal med Decra Classic takpanner. Nye takrenner (i stål, sort) og nedløp, mønebeslag, . Decra Classic takpanne stål kullsort 415x13mm.


Decra Classic takpanne er bygget opp av høykvalitets stål med flere lags beskyttelse. Decra Elegance er det moderne og eksklusive taket for norske . Fjerning av gamle stålplater, nytt undertak med Decra Classic kullsort. To see more from Løvold Bygg og Blikkenslager As on Facebook, or create an account. Takpanne decra class kullsort 369x12mm.


DECRA - Når taket skal vare livet ut side 13. Kari Trestakkveien Decra Classic Kullsort. Nedre Torfæusgate Decra Stratos Kullsort. TAKHATT KOMBI KULLSORT CLASSIC, DECRA ICOPAL.


Vi lagerfører Classic i fargene teglrø rødantikk, gråantikk og kullsort . Snekker,Taktekker Ønsker å legge nytt tak med takplater (Decra Classic Kullsort) på eksisterende shingeltak. Med Decra takpanner av stål er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Decra består av en kjerne av aluzink-belagt stål og flere lags beskyttelse; og er en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.