onsdag 16. mai 2018

Benkeplate monter

Vi hjelper deg gjerne med å finne produkter og løsninger som passer din stil. Enten det dreier seg om nytt kjøkken, velge riktig farge til veggen, legge gulv eller . Spør oss – vi kan trendene og ser løsningene.

Benkeplaten er den mest utsatte delen av kjøkkenet, og må tåle vannsøl og røff bruk. En god benkeplate er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende. I tillegg til å tilby et bredt utvalg av benkeplater i laminat og heltre kan Fibo også levere skreddersøm av benk på bestilling, ferdig tilpasset klar for montering.


Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet.

Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike . Kjøkkenbenkeplater med utallige muligheter. Der er utallige muligheter når det kommer til valg av benkeplate til kjøkkenet, både . Vi har egne montører i Norge: Stavanger, Rogalan Hordaland og Oslo, som står for oppmåling og montering av benkeplater. Benkeplatene våre er testet for å tåle flere års bruk, og fås i en rekke ulike stiler og materialer.


Du kan velge en benkeplate i standardlengde, som vist her, eller . Bytte benkeplate – her lærer du hvordan du bytter benkeplate på smidigste måte med en enkel guide og fremgangsmåte for montering.

Benkeplaten skal kontrolleres for eventuelle synlige feil før montering. Reklamasjoner skal omgående meldes til forhandler før montering. Benkeplater i granitt, Benkeplater i komposittstein, Benkeplater i marmor, Benkeplater i kvarts. God service og oppfølging, fra tilbud til oppmåling og montering! Montering av en benkeplate fordrer en viss fingernemhet, og det krever ikke minst at man har godt nok verktøy tilgjengelig.


BESTILL NÅ, FÅ EN SUPER PRIS-DEAL MED LEVERING I JANUAR! Begynn med å ta stilling til prisnivå, slitestyrke og visuelt uttrykk, så blir valget enklere. Benkeplaten er den mest utsatte delen av kjøkkenet, . Sammenlign tilbud på Montering av benkeplate i kategorien Baderomsmøbler fra en rekke nettbutikker samlet på ett . Fram til montering av kjøkkenet, oppbevar leveransen slik at den ikke blir utsatt for fukt eller støt. Husk å legge dører, dekksider og benkeplater flatt.


Montering av benkeplater i 12mm kompaktlaminat. Dette trenger du for montering: Skrumaskin. Overskapene skal starte cm over benkeplaten hvis ikke det er årsaker til at dette må endres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.