tirsdag 22. mai 2018

Badestamp ute

Kan man virkelig bade ute om vinteren? Ja, det er på vinteren badestampen virkelig kommer til sin rett, kontrasten mellom det varme vannet og . Villmarksbad tilbyr vedfyrte badestamper , badstuer, båter, kajakker og jordkjeller. Oppdag en førsteklasses vedfyrt badestamp som vil gi nytt liv til din hage.


Overlegen komfort, lave vedlikeholdskrav og gratis frakt til midt-, vest-, øst- og . Som Ove selv sa det en skikkelig hytte som dette trenger en badestamp som tåler det tøffe klimaet her ute i havet, som er vedlikeholdsfri og innbydende.

Du behøver ikke å være isbader for å ta et bad utendørs midt på vinteren. Ikke hvis du har en vedfyrt badestamp. Og ettersom badestampen er stor, kan du også.


Heittur Pottur er en ny, norsk badestamp med vedfyring. Hvor lang tid bruker du på å få varme i vannet? Det varierer jo så klart hvor kaldt det er ute , men vi kan tenke typiske . Bad ute hele året med vedfyrt badestamp.


INTEGRERT: Her er badestampen flott integrert i utemiljøet på fjellhytta.

Foto: Foto: Per Erik Jæger. Vil du bygge din egen badestamp ? Det smarte med badekar er at det er enkelt og billig, samtidig som det går ganske fort å varme opp vann. Stemningsfullt og lunt. Ute - midt på vinteren. I en badestamp , selvfølgelig - som er både rimelig i anskaffelse og . Er du ute etter den tradisjonelle hytte-looken for din nye stamp, er det en . Her kan familien kose seg i en lekker badestamp av lerketre.


Vedovnen er designet for hurtig oppvarming (2-timer avhengig av temperatur ute ). Ekte Norsk produserte badestamper i høy kvalitet med hygeniske støpte kar. Enten det er midt på sommeren eller en rykende fristelse på påsketuren så har badestampen blitt en stadig mer populær form for sosialt . Denne pakken egner seg best til folk som vil holde seg unna spabad stappfulle av elektronikk, men ønsker seg litt mer enn man får i en standard badestamp. Etter en aktiv dag ute i vakker natur kan det være fint å avslutte med litt avslapning og tur til en varm badestamp. Nyt en fin solnedgang, at snøen laver ned eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.