onsdag 2. mai 2018

Badekar for hund

Kvalitet til fornuftige priser. Vi har ikke butikk, men alle som ønsker . Badekar Balsam Bio-Life. Kan brukes både ute og inne.


Rampe for lettere tilgjengelighet for hunden kan bestilles som ekstrautstyr. Nå har vi kjøpt oss badekar til hunden !

Jeg har hatt litt plager med rygg og nakke i det siste, og lekt litt med tanken på å kjøpe et Booster bath ( badekar ) for å slippe å stå bøyd over badekaret hver gang den firbente har plasket i søledammer og myrhull på turene våre. Unikt utvalg til hund og katt. Distributør av en rekke merkevarer, bl. Chris Christensen, Vellus og Harley Davidson. Idag PLASKREGNER det – og da Kjærligheten kom hjem fra tur sto jeg klar for å bade de to firbente… Vel, jeg skyller bare av skitt og lort som har sprutet opp i pelsen under turen, men som dere ser har Lillebror OGSÅ stått på hue i noen jordtuster . For tiden er det noe av mine største ønsker.


Det finns ingen begrensning for hva man kan gjøre med et badekar. Man kan bruke det til alt! Fra å bade i, til å ha som vannkar til dyra og lage rabarbrabrennevin (jupp, det bruker nabo`n sitt badekar til).

Jeg derimot onsker meg og . Ringsidebord i polypropylene. Foldbart bord til små og mellomstore hunder ( maks kg). Ideelt til ustilling eller hjemmestell -Antiskli plate - Tåler fuktighet -Lett renhold -Forsterket for feste av galge.


Trænger din hund til et bad? Det så stygt ut for den år gamle rullestolbrukeren Bruce Ashworth da han skled i badekaret og ikke kom opp. Men hunden visste rå og etter seks dager ble Ashworth reddet. Vi fører hundefor fra Eukanuba. Elektrisk badekar med justerbar høyde - 70cm.


Regulerbart med fotpedaler. Rustfritt i super kvalitet. For groomers og oppdrettere som bader mye hund. Skyvedør i front, blandebatteri med dusjhode medfølger. Det sies at huskyer er noen av de staeste hundene, og ikke minst høylytte.


Hunden Zeus har blitt en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.