mandag 21. mai 2018

Autorisert elektroinstallatør

Godkjent installasjonsinspektør (for offentlig tilsyn av elektriske anlegg). Vi har autorisasjon som teleinstallatør – TIA – fra Post- og teletilsynet. Våre montører oppfyller alle krav til kvalifikasjoner for elektrofagfolk.


Vi har montører som er godkjent for varme arbeider, . Elektrobasen (tm) Finn elektriker og elektro relaterte firma, oversikt over hele Norges.

Elvirksomhetsregisteret. Virksomheter som har tillatelse til å utføre elektriske arbeider i Norge. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Retningslinjer for administrasjon og avleggelse av Elektroinstallatørprøven for elektriske anlegg trådte i kraft 7. Dette innebærer store endringer hvor blant annet kvalifikasjonskravene er skjerpet.


Retningslinjene gjelder for det som i FEK § annet ledd angis som egen prøve for den som har det faglige ansvaret . I Sverige er det ingen test for å bli godkjent installatør, men reglene sier at man må ha et visst nivå av utdannelse og praktisk erfaring for å kvalifisere til autorisasjon. Man trenger ikke nødvendigvis ha teknisk fagskole eller ingeniørhøyskole slik som i Norge for å få behörighet, men man må ha syv års praksis som generell .

For elektroinstallatør som også skal forestå utførelse av høyspenningsanlegg ( elektroinstallatør gruppe H), kreves for ingeniør ytterligere minst ett års allsidig høyspenningspraksis som ingeniør ved installasjonsvirksomhet. For tekniker ( teknisk fagskole) kreves at vedkommende må være elektromontør gr. CBA Fagformidling en landsdekkende bemanningsselskap med mer enn 3ansatte.


Vi formidler dyktige ingeniører innen multidisipline fag. Håndverkere og mekanikere, personell til . Vår virksomhet er etablert i Oslo og Skien, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og . Heltids stilling eller deltid etter eget ønske. Personen vi ser etter må være autorisert elektroinstallatør.


Kombinert med dette er vi ute etter deg med forretningsteft, som har lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi. Du kjennetegnes av å ha . Bedrift underlagt AUTORISERT ELEKTROINSTALLATØR PER EKROLL AS. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Se mer informasjon under . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Utdannet fra Teknisk Fagskole i Bergen.

Ansvarlig for prosjektering av Elektrotekniske anlegg. Autorisert elektroinstallatør og har års erfaring fra elektrobransjen. Nyansatt Elektromontør. Bestill elektriker i dag!


Klikk linken for mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.