torsdag 26. april 2018

Stålglattet betong

Hensikten med retningslinjene er å påpeke forhold som har betydning for oppnåelse av et best mulig underlag for senere beleggarbeid. Hva er stålglattet betong ? Fersk betong som er overflatebearbeidet manuelt med stålbrett eller med glattemaskin med stillbare stålvinger. Formålet er å oppnå en glatt og hard overflate.


Utfører man støpingen med nøyaktighet og stålglatting skal det være greit å legge parkett uten knirk i ettertid.

Når det er sagt så er det lettere å få et ujevnt gulv enn motsatt,-krever som sagt erfaring og nøyaktighet under støp. Skuring og glatting tar de verste ujevnhetene men er det støpt . Fint hvis dere med disse løsningene supplerer med fordeler og ulemper. Skal du ha verksted eller annen bruk, så vil det være bedre å ha en overflate som litt enklere kan holdes ren, f. Knapt noen konstruksjonstype av betong er så hyppig gjenstand for reklamasjoner. BEARBEIDING AV HERDET BETONG.


Anbefalt praksis for underarbeider på stålglattet betonggulv Generelt Innhold Disse retningslinjene viser hvorledes man skal bearbeide stålglattet betongunderlag før beleggarbeider, og de retter seg mot profesjonelle utøvere av faget.

For detaljerte krav til materialer og metoder, vises det til produsentenes . Ting jeg har tenkt på er å legge epoxy på det, men jeg har også sett betong dekke som er slipt og oljet, det så utrolig bra ut og så ut som det er lett å holde reint! Selv får jeg alergiske reaksjoner av lecaprodukter, det er kun betong som gjelder for meg. Dette kalles stålglatting.


Nye teknikker gjør at betong kan være et lekkert alternativ. Beskrivelse og egenskaper. Det er viktig at betongoverflaten er plan og velbearbeidet ( stålglattet ) før poleringen starter.


Ujevnheter og fargeforskjeller tas ikke bort i poleringen. Last ned brosjyre for . Skader i betongen utbedres. Nystøpt betong bør herde i min. Løs puss og rester av sementslam må fjernes mekanisk el. Stålglattet betong må maskinslipes eller syrevaskes.


Komplett glattestål med skaft. Betong Euro Screed betong vibrasjon og.

Glattebrett, glattestål,stålglatte betong. Telesikring av uoppvarmede bygninger og konstruksjoner Byggforskserie 521. IKEA Hyttan Svarte skap med . Bordforskalt og impregnert. Støpt med selvkomprimerende betong. Resepsjon på Two Seasons Hotel.


Eksempel på svalgangsgolv med stålglattet betongoverflate. Med våt overflate blir golvet fort glatt. Med snø og is er det stor risiko for å falle. Foto: SINTEF Byggforsk.


Svalganger og altanganger i boligbygninger. Det beste underlag for gummibelegg er stålglattet betong som er jevn, tørr og ren. Man bør likevel regne med at betongen må sparkles og efterslipes.


GLOSS på stålglattet betong og flytesparkel. Skitne flater rengjøres med Butinox. Kraftvask og skylles godt med vann. Maling 1kvatrat på stålglattet betong. Sliping og Seising strøk Epoxy Lys Grå glans 5-20.


Vask mellom strøk en og to. Andre strøk etter teknisk installasjon er ferdig. Med slitasje vil en stålglattet flate oppnå en fin glans. Bildet til venstre viser en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.