tirsdag 3. april 2018

Maling av kjøkkenfliser

Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en. Mange har kanskje kviet seg for å ta fatt på et prosjekt med å male fliser, og ser for seg mye gris, søl og jobbing, men ekspertene forklarer at det . Har kjøpt ei hytte med fliser over kjøkkenbenken, og vi kunne tenkt oss å male dem i en mer nøytral .

Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser. Maling av fliser er altså ikke det beste underlaget,. Jeg har lenge gått å lurt på om det er en god ide eller ikke.


På kjøkkenet er det flisar mellom overskap og benkeskap.

Vi har planar om å pusse opp kjøkkenet, men sidan det er ei påkjenning for . For det første, UNNSKYLD til dere som jeg har lovet dette innlegget en god stund. Mulig det har vært tråd om dette tidligere, men jeg fant ikke noe. Vi holder på å male kjøkkeninnredningen nå og så har jeg lyst å. Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom?


Så kommer det punktet der mange gjør feil: Valg av maling.

Maling av fliser på kjøkkengulv (svar). Vi har kjøpt oss hus, med mindre pene fliser på kjøkkenet. Regner ihvertfall med at det går å male . Vi har nå små fliser av steinaktig kvalitet. Jeg ønsker å male kjøkkenfliser over kjøkkenbenken.


Det er trykk på flisene, vanskelig å dekke selv. Frisk opp de gamle og stygge kjøkkenflisene med et strøk maling. Det krever ingen dyre materialer eller spesielle talenter som maler.


Jeg kjøpte meg magasiner idag, begge inneholdte tips om maling av fliser. Har selv endel ganger opp gjennom årene lett etter tips om dette . Fired Earth er en av de ledende trendsetterne innenfor interiør, og er kjent for å . Bruk maling beregnet til betong eller fliser, dette er maling som er laget for å kunne benyttes utendørs og malingen tåler derfor vann og . Jeg lurer på om noen av dere har prøvd å male fliser nær peis/ildsted?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.