onsdag 4. april 2018

Løfte hus fra grunnmur

Noen som har erfaring med og/eller vet om det er praktisk gjennomførbart å løfte en standard husbank enebolig fra grunnmuren, legge på en . Når så huset er løftet støper jeg på grunnmuren for så å senke huset ned på grunnmuren igjen. En av de som var med hadde vært med på å jekke opp hus noen ganger.

Stålbjelkene hadde vi løftet inn fredagskvelden, og også spikret . Vi løfter går inn under og bevarar det bevaringsverdige over. Løft av laftehus fra påle til ny kjeller. Jeg vurderer om jeg skal prøve å heve huset på grunnmuren før jeg går.

Står man i kjelleren da, finner det absolutte . Eksplosjonen var så kraftig at vinduene ble blåst ut og huset flyttet seg fra grunnmuren. Huset står på påler og skal settes på grunnmur. Iforbindlese med en utgraving av kjeller ønsker vi å komme i kontkat med person eller firma som kan løfte hus av grunnmur, for å øke tak høyde .

Det er litt ekstra gøy å løfte sånne gamle hus, sier Bjarne Lofthus fornøyd. Modul etter modul ble løftet på plass og skjøtet sammen. Da jeg kom, tidlig om morgenen var det bare en grunnmur på tomta. Jeg har et Moelvenhus som består av elementer a 3mx8m samt et tilbygg som jeg ønsker å heve 60cm over grunnmur. Det er likevel ikke småtteri når et tonn stort hus skal flyttes.


Huset må festes på en spesialhenger, som så frakter boligen bort til den nye grunnmuren. Huset på tonn blir løftet over på en spesialhenger, takket være . Rogalands Avis): Hus gis bort, og det i et presset boligmarked. Vi trenger altså ingen full kjeller der, men vi må jo ha graving og grunnmur osv.


Med andre ord å løfte taket, og bygge en etasje til under. Når det gjelder arbeidet med å flytte hus består store deler av jobben i å. Alle stokker som veide under 1kg ble løftet opp for hånd. Vi vil bygge hus etter fremtidens krav og ønsket et byggesystem som var godt mot sopp, fukt. Termomur: Produktsjef i Jackon, Eivind Olsen, løfter opp en standard termomur byggekloss.


Et nymalt hus oppleves ikke som nymalt hvis husets grunnmur er sliten og slitt. En pen grunnmur i en vakker farge skaper en helhet og løfter . Det er mye som kan gå galt med hus og hage i en storm. Større revner i vegger eller grunnmur kan være tegn på at huset er ustabilt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.