mandag 2. april 2018

Grått teppe

Tepper fra Ellos til bra priser. Velg blant mengder av sesongens herlige tepper i ulike modellene, farger og mønster. Shop enkelt online hos Ellos. Mange av teppene er også håndvevde - som KOLLUND teppe i grått og svart. Bufret Handle tepper til stuen fra velkjente varemerker.


Cotton teppe med kant, grå.

Vi elsker tepper , både ute og inne! Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Vi har tepper til alle rom. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Få inspirasjon hos Bohus!


Grå tepper er takket være fargens allsidige egenskaper lett å kombinere med andre farger i interiøret. Se gjennom vårt brede utvalg av stilige grå tepper , . Hos Rusta kan du velge blant 2tepper i forskjellige størrelser og materialer.

Stue: Et stort, lekkert teppe rammer inn sofagruppen og gir en lun følelse. Legg i ønskeliste Sammenligne. Europris fører et bredt utvalg av tepper , ryer, dørmatter og antisklimatter - Mer til overs. Varme og myke vegger, krever myke og varme tepper.


Veggfargen Washed Linen fra Jotun Lady, er en beige farge med mye grått , som passer . Hos oss finner du tepper til alle rom. Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem. Lorena canals teppene kan tas i vaskemaskinen. Stort utvalg hos sprell.


Vi tilbyr tepper i ulike størrelser og materialer for alle rommene i huset. Zev ullpledd 130x1grå. Med sine flotte farger og mønstre er TARRAGONA en vinner i mange rom og sammenhenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.