mandag 30. april 2018

Glass trapp

Bruk av glass i trinn begynner å brukes oftere. Generelt ønsker man en design som gir følelse av trinn som flyter og svever. Det siste er trapper med trinn ”rett ut . Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere.


Vi leverer glassrekkverk for trapper og balkonger. Enten med rekkverk og søyler i stål eller tre, eller hvor glasset utgjør . En moderne stilren og flott trapp med glassgelen.

Valgene er mange når det kommer til rekkverk i trapp. Er på utkikk etter et slikt gelender/rekkverk som vises på bildet. Liker spesielt godt festemetoden mot gulv i . Fint trapp, men ALDRI i livet om jeg hadde satt mine ben på de. Rustfritt Rekkverk, Stolpefritt Rekkverk og Glass Glassklemmer til inne-. For trapper både ute- og innendørs med mange forskjellige variasjonsmuligheter . Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse.


I tillegg til at rekkverket bidrar til å gjøre trappa trygg å gå i, er det også et. Foruten spiler kan man velge rekkverk i glass, eller hva med rett og slett ha en veldig .

Moderne glass i kombinasjon med stål og tre. Glass trapper bidrar til å slippe lyset inn og skaper et åpent rent moderne uttrykk. Vi lager og monterer alt av glass og stål rekkverk til trapper. Bilde av sagba 9Montering av glassrekkverk . Du kan velge mellom to ulike modeller av Gelender i Glass og Glass/ Aluminium for våre trapper. Glass Gelenderet er lekkert til Concorde och Cameleon C, men . Rekkverk i glass gir utsikt og slipper naturen og lyset inn.


Er det flott utsikt er glass i rekkverk et naturlig og flott valg. Form Glass Åpen og luftig trapp med glassrekkverk. Glassene er festet med klemfester av rustfritt stål.


Et glassgulv lar mer lys skinne gjennom og er en kilde til naturlig dagslys, noe som reduserer behovet for kunstig belysning. Exclusive er vårt mest eksklusive glassrekkverk som passer godt til moderne arkitektur. Glasset monteres med klemfester som gir et meget smekkert og elegant . Rekkverk i glass kan fint settes inn i eksisterende trekonstruksjon. En trapp med rekkverk i glass, vil derfor bidra til mer lys inn og gi det . C trapp med kvitlasert eik trinn og glassrekverk. Spilerekkverk på en side og håndløper på vegg.


Dette er trappemodeller med stil og karakter. Fin kombinasjon av tre og stål gjør at trappen passer like godt i et moderne hjem som i et stilfullt kontormiljø. Her er en oversikt over noen av våre referanser i forbindelse med trapper. Vi leverer glass i alle farger og fasonger.


Labranda Reveron Plaza, Los Cristianos Bilde: Flotte glass i trapp og himling - Se TripAdvisor-medlemmers 6objektive bilder og videoer av Labranda . Den kan være helt eller bare delvis laget i glass. Vi er her for å løse små og store problemer som har med glass å gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.