onsdag 25. april 2018

Funkishus med garasje

Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe. En tradisjonell og enkel bolig med alt på ett plan, og med garasje og sportsbod . Under finner du våre modeller merket med Med garasje/car-port.

Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Garasjen har plass til tre biler og har mange gode boder til oppbevaring. Gjennom år har vi bygget HIBA HUS, HYTTER og GARASJER for flere generasjoner. Lang erfaring og krevende klima har gjort oss flinke til å lage gode og .

Vi bygger hus, garasjer og hytter av høy kvalitet. HIBA HUS er en solid leverandør av ferdighus. Vi bygger moderne, funkishus tilpasset dine individuelle behov.


Mesterhus er en av Norges ledende boligbyggere. Her finner du en oversikt over alle våre hus. Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Minimalistisk, luftig og trendy er stikkord for Karma – et funkishus som vil kunne.


Den doble garasjen har direkte inngang til underetasjen, som blant annet . Halden er en moderne enebolig i funkisstil fra Blink Hus. Molde en funkisbolig med integrert garasje fra Blink Hus. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal . Skal selvsagt bygge på den Vil ha garasje med et hus . Gjennom år er det bygget HIBA HUS, HYTTER og GARASJER for generasjoner.


Funkishuset og garasjen på Hvasser stod klar til sommeren 2015. Huset har flotte løsninger og bruker alu-vinduer. Har planar om nybygg utpå nyåret og har teikna eit hus eg trur vil møte mine behov.


I dette huset er det teikna inn ein garasje på 50mpå sida . Vi hjelper deg trygt gjennom hele byggeprosessen. Sammen med våre arkitekter får du akkurat det huset du vil ha. Skal du bygge garasje kreves byggemelding til kommunen med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.