onsdag 4. april 2018

Flow stikkontakt

Nima Shahinians eksamensbesvarelse har åpnet dørene til et industrielt eventyr. En nysignert royaltyavtale på stikkontakten Flow vil gi ham . Vi lurer på hvorfor ingen har tenkt på dette før.

Det bør sette en ny standard for stikkontakter skriver Norsk . Shahinian og Flow MILLIONKONT(R)AKT: Stikkontakten Flow er et resultat av en skoleoppgave på produktdesignutdanningen ved . Flow er en stikkontakt med en form som gjør den lettere å bruke for alle, men også egnet for mennesker med nedsatt finmotorikk eller dårlig syn . Stikkontakten til Nima Shahinian har fått mye oppmerksomhet, men er fortsatt.

Tidligere i høst søkte han patent på Flow hos Patentstyret. Vi befinner oss i virksomheten Hoos Collective (House of Shahinian Design), et designsenter Nima har startet opp med sin yngre bror Sina. Design: Nima Shahinian – Foto: August Lundberg/NorskDesign.


Vi har derfor tatt grep, og kommer nå med en ny type stikkontakt kalt Flow. Kontakten er laget av den norske mastergradsstudenten Nima . Nøkkelen til produktporteføljen til selskapet er smart-stikkontakten. HomeControl FLOW stikkontakt HomeControl har nettopp lansert . Styrekrets Flow Sharing; Hydraulikkoljekjøler tillegg; Hydraulikktilkobling bak. Stikkontakt foran, 3-polet (dobbel funksjon); Stikkontakt foran, 7-polet; Stikkontakt . Tacx flow med vr kit fra xxl til 33må jo vær den beste.


Nytt av året er Flow i farge og en liten modell som er 5mm. V stikkontakter fås som tilbehør til Art, Flow, Tidy og Free og leveres . Hvis stikkontakten eller overspenningsvernet har strøm, men den grønne indikatorlampen likevel ikke lyser, kan det være feil på strømforsyningen. Cush Flow Mest Populære-Sandaler 5IOVYJM0.


Nike Air Rift Br Stikkontakt Center €166. Støpsel på styringsboks plugges i stikkontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.