mandag 2. april 2018

Firemannsbolig ferdighus

Tellus Magis er en firemannsbolig for flat tomt. Boligen inneholder fire leiligheter som hver er i underkant av kvadratmeter. Vana er en firemannsbolig over to plan. Boligen er tilpasset en flat tomt og alle fire leilighetene har et soverom hver.


Flott og innbydende firemannsbolig med smart planløsning. Kjøkkenet er trukket bak slik at det blir litt adskilt fra stuen.

Storo er en roms firemannsbolig beregnet for flat eller lett skrånende tomt. Modellen har valmet tak. Fra stua er det utgang til overbygget terrasse.


Lurer på hvilke byggekostnader en kan regne med dersom en ønsker å bygge en firemannsbolig med leiligheter i størrelsesorden kvm, medium standard for utleie. Her er det kort og trygg skolevei, samt nærhet til dagligvarebutikker. Kun leilighet igjen ! Ledig leilighet ligger i 1. Her kan du se våre priser og hva som er inkludert.


Velg fylke du ønsker å bygge i for å få frem prislisten.

Hos Älvsbyhus får du fast pris i ett år fra bestillingsdato. Hver ny erfaring kommer . Boino Hus produserer elementhus, flermannsboliger, elementbygg, ferdighus , fritidsboliger och tømmerkasse til tømmerhus, produksjonen finns i Estland- Litauen där all vår produksjon sker inomhus skyddad fra regn-snø. Hos Norgeshus kan du finne lokale priser på alle våre ferdighus og hytter. Se her hvordan du kan finne pris på våre hus og hytter.


Sjekk hva du må undersøke før du hopper på et godt tilbud på ferdighus. Flatt tak er tilbake for fullt i husmarkedet, og nå er det ferdighusene som er inpirert av funkis-stilen. Husene i denne artikkelen er designet for skrått terreng.


IEC-HUS kan nå tilby flere kolleksjoner med eneboliger, tomanns- og firemannsboliger. Et arkitekttegnet hus blir i de fleste tilfeller dyrere enn et ferdighus. Dette fordi ferdighus og nøkkelferdig hus har effektive produksjonsprosesser. Alle husleverandører i Norge har utviklet en effektiv produksjonslinje i alle faser. Dette for å være konkurransedyktige – og for å kunne gi markedet et godt tilbud.


Få tilbud på Ferdighus fra flere husleverandører samtidig. Skaff deg oversikt over ulike husmodeller og sammenlign priser før du velger selskap. Før du bestemmer deg for hvilket ferdighus du skal velge, bør du sjekke prisene omhyggelig.


Det er varierende hva de ulike ferdighusleverandørene har bakt inn i husprisen i prislistene. Velg altså ikke hus kun etter prislisten - det kan hende bildet forandrer seg etterhvert som du spesifiserer hvilke kvaliteter . Tana er en firemannsbolig i vår TA2-serie.

Den er tilpasset en flat tomt. Leilighetene i denne firemannsboligen er på kvadratmeter og har lik planløsning i begge etasjene. Leiligheten i andre etasje har balkong, men i første etasje er det utgang fra stue-kjøkkenområdet til en privat platting. Idrettsveien er et nyetablert og trivelig sameie hvor det fra før er bygget en firemannsbolig og en seksmannsbolig.


Nå bygger vi Lugo, og siste byggetrinn vil bli en tomannsbolig. Beliggenheten er sentrumsnær med gangvei til butikker, skoler og offentlige tjenestester som legekontor og bibliotek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.