torsdag 5. april 2018

Benkeplate tre

Benkeplater i tre er for mange av oss et helt naturlig valg. De fleste benkeplater i tre er vakre og tåler bruk over tid. Velg det som passer deg.


Leter du etter en benkeplate til kjøkkenet i tre ? Vi har et bredt utvalg benkeplater i ulike farger og materialer til kjøkkenet ditt.

Se mer hos Drømmekjøkkenet! Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Med denne teknikken lager vi nye, unike uttrykk med mindre tre. God kvalitet til lave priser.


I Norge var benkeplater i tre det som gjaldt, i flere generasjoner. De var i utgangspunktet ubehandlet, men ble gjerne skurt med grønnsåpe og . BENKAPLETER DIREKTE FRA PRODUSENT VI HAR BESTE PRISER-HØY KVALITET Vi tilbyr spesialtilpasset benkeplater : - heltre eik (grå, hvit, svart, naturel ) .

Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid. Dimensjon: Tykkelse cm. Corinor sine heltreplater, som er utgangspunktet for din skreddersydde benkeplate , er laget av førsteklasses . Er du glad i vedlikehol vil du kunne trives med en benkeplate i tre.


Tre har forøvrig noen veldig gode egenskaper: Det er et lunt og naturlig . Stavlimt massiv benkeplate i eik. Ubehandlet og rette kanter. Og er det egentlig lurt å bruke matolje til å olje benkeplaten ? OLJE BENKEPLATE : Olje benkeplaten i heltre to- tre ganger i året, så tåler den . En ny benkeplate på kjøkkenet er nesten som å få et helt nytt kjøkken.


Vi tilbyr heltreprodukter fra en av Skandinavias største produsenter av benkeplater. Du kan velge blant ulike tresorter, samt flere platetykkelser og . Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer. En benkeplate i antikk heltre eik på mm kan få en svevende look med vår unike VH-7 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.