onsdag 25. april 2018

Åte musefelle

For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den har. Har fått en artig krabat i stua - som flyr rundt omkring og tror den bor her. Det klassiske er jo ost, men ingen mus har gått i mine feller med ost som åte. Mine husmus vil kun ha Trønderfår og.


Ost er fra gammelt av mye brukt som åte i musefeller. Grunnen er nok at den er passe myk til å settes i de enkle musefellene.

Peanøttsmør er effektivt i feller som. Klassisk Musefelle i tre (Biltema): Svak tredjeplass. Veldig ofte er åte spist uten at fella har gått . For å gjøre avlivingen så human som mulig skal åtet plasseres inn mot veggen og med den spente slåen vekk fra veggen.


Den gode gamle musefella. Meget kraftig og fintfølende felle med eget kammer ferdig med en dose åte i. Ekstra åte kjøpes her i skadedyrshop. Victor Multikill, en elektrisk musefelle fra USA.


Boksen lyser grønt når den er aktivert og klar til bruk.

Med åte i trappen skal musen lures inn i boksen, hvor den. Så nå skal de sette ut musefeller i salrommet for å prøve å få tatt flere. Men hva er best å bruke som åte ? Ost fungerte ikke så etter å ha raida . Er det noen som aner hvordan jeg kager en musefelle ? Jeg har opplevd mange ganger at musa spiser opp åtet uten at fella smeller. Musefeller i metall stk med åte Mus En pakke med stk profesjonelle musefeller i metall av meget god kvalitet og peanøttbasert åte.


Pigger på nedsalgsfeltet . Elektrisk musefelle som avliver opp til mus før den må tømmes og 1mus før. Som åte til alle typer feller når man skal bekjempe rotter og mus anbefales . Ja, enkelte ganger har de til og med klart å fjerne åtet , uten at. Skadedyrbutikken lokket med sin elektriske musefelle måtte vi bare prøve. TRINOL MUSEFELLE POWERCAT MED ÅTE 2PK Bruksanvisning: Plasser fellene der det er oppdaget spor etter mus. Det kan være en fordel å plassere fellen . Unngå disse vanlige musefelle -tabbene av Felleskjøpet.


Bruk hansker når du håndterer fella og setter på åte , så unngår du å avgi lukt. Rapp musefeller i tre, og Rappfeller. Et tips til åte kan være tørrfor av kattemat eller hundemat. Eller du kan bruke en liten ostebit eller svidd bacon, eplebiter, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.