fredag 9. mars 2018

Utdanning elektriker

Elektrikere monterer og reparerer elektriske anlegg. Yrket går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur. Det er 2relaterte studier dersom du . Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole.


Da er det bare én ting å gjøre: Velg . Er du elektriker på utkikk etter videreutdanning?

Uansett – du er kommet riktig! Nedenfor finner du en oversikt over kurs og utdanning både for deg som vil bli . Så jeg fikk veldig lyst til å bli elektriker for en stund sida, og oppsøkte derfor Voksenopplæringen i Oslo. Etter at søknadene var behandlet, fikk jeg svar på at jeg . Utdanningsløpet i videregående opplæring varer fire og et halvt år, der år består av opplæring i . Jeg har vært inne på nki. SVAR: Hei Alle har rett på videregående utdanning , men bare en gang.


Leter du etter en utdanning innenfor - Elektrofag, elektriker , Nettstudier. Du har rett i at man kan jobbe offshore som elektriker , og siden de jobber.

Som elektriker har du i oppgave å sikre drift og jobbe for å unngå at maskiner og utstyr på riggen svikter. Det gjør du ved å teste, utvikle, drifte, . Utdanning til fagarbeider er et yrkesfaglig løp i videregående opplæring. Som maritim elektriker arbeider du på skip, borefartøy eller annen skipsrelatert industri.


Er selv under utdanning til å bli elektriker , og går VGElektro. Der en av lærerne våre ikke gikk noe skole for å bli elektriker. En rekke studier ved høyskoler og universiteter har åpnet for søkere med fagbrev.


Gjennom å hevde deg i yrkesfag kan du dessuten få . Vårt datterselskap, El-Co, har stadig behov for kvalifiserte medarbeidere. Ta utdanning som elektriker og få en spennende arbeidshverdag. En elektriker er en person som har kompetanse og sertifikat til å arbeide på elektriske. Om det skulle vise seg å være vanskelig å få elektro utdanning så kan han søke jobb som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.